10.5 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Стартира игра с прогнози за Висшата лига

BulscoreНовия сезон във Висшата лига започна и за всички фенове на английският футбол искаме да представим една интересна възможност да покажат знанията си за най-популярния шампионат на планетата. Булскор е уникална он-лайн игра с футболни прогнози- участието в нея е напълно безплатно, а всичко което се иска е да прогнозирате точния резултат и голмайсторите в срещите от Премиършип. Колкото по-точни са прогнозите, толкова повече точки печелите, а точките в играта носят „Булскор кредити“ , които впоследствие могат да се обменят за реални награди!

В играта ще намерите много елементи от спортните залагания, като например коефицентите за всеки компонент от прогнозите – краен изход в срещата, голове за домакините, голове за гостите и голмайстори, но начина по който се изчисляват резултатите наистина е уникален и различен от всички подобни игри. За любителите на залозите играта може да бъде чудесна алтернатива, където безплатно да покажат уменията си и ако са достатъчно добри да печелят реални награди.

TryAndWin.net ще бъде един от рекламните партньори на Булскор и ще ви информира за всичко по-интересно в играта, включително и победителите в месечните и генералното класирания.

Надпреварата започва на 18-ти Август – включете се и вие, емоциите са гарантирани!

Посетете сайта на играта ТУК

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации