9.2 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Стоук Сити – Суонзи, Висша Лига, понеделник – 31 октомври

Стоук Сити и Суонзи излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 31.10.2016г. (понеделник) от 22:00 часа българско време на Бет365 Стейдиъм, а главен съдия на мача ще бъде Майкъл Оливър.

Стоук Сити спечели с 2:0 гостуването си на Хъл Сити преди седмица. Успеха бе втори пореден за грънчарите във Висшата Лига и увеличи актива на отбора на 4 срещи без загуба. Добрата серия за момчетата на Марк Хюз идва точно на време и след лошия старт на сезона грънчарите се измъкнаха от зоната на изпадащите – 16-то място с актив от 9 точки.

Стивън Айрланд, Джак Бътланд, Ибрахим Афелай и Глен Джонсън продължават да лекуват контузии и отпадат от групата на Стоук Сити за двубоя в понеделник. Джеф Камерън пък е под въпрос за срещата заради контузия в коляното. Ако се възстанови навреме опитния халф ще стартира като титуляр, което ще означава че едва ли ще видим промени в състава на Марк Хюз. Така Джо Алън отново ще получи по-офанзивна роля в средата на терена и ще действа зад гърба на единствения нападател  в схемата на грънчарите – Вилфред Бони.

Суонзи завърши наравно 0:0 като домакин на Уотфорд преди седмица. Така лебедите спряха серия от 4 поредни загуби във Висшата Лига, но остават без победа от първия ден на сезона. Суонзи остава на предпоследното – 19-то място в класирането на Висшата Лига с актив от 5 спечелени точки.

В дебюта си начело на лебедите срещу Уотфорд, Боб Брадли остави на резервната скамейка Лерой Фер и Джак Корк. Очаква се при гостуването на Стоук Сити американския специалист да не прави промени в състава си. Нейтън Дайър отпада от групата на лебедите за визитата на Бет365 Стейдиъм заради травма. Под въпрос за срещата също заради контузия пък е друго крило – Джеферсън Монтеро.

След ужасния старт на сезона, Стоук Сити не е победен в 4 двубоя поред, като е спечели последните си 2 срещи. Суонзи пък не е побеждавал от първия ден на сезона и трудно ще го направи и сега. Ако трябва да посочим някой като фаворит в тази среща, то определено това е отбора на Марк Хюз.

Стоук Сити – СуонзиСтоук Сити @ 1.90 коефициент Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации