8.7 C
Ню Йорк
четвъртък, март 28, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Суонзи – Арсенал (14 яну 2017)

Суонзи посреща Арсенал в мач от 21-вия кръг на английската Висша лига. Двубоят е в събота, 14 януари, от 17:00 часа на „Либърти Стейдиъм“.

ГЛЕДАЙ СУОНЗИ – АРСЕНАЛ НА ЖИВО

Отборът на Суонзи е на 19-то място с актив от 15 точки след 20 изиграни мача. „Лебедите“ правят слаб сезон и това доведе до раздялата с американския специалист Боб Брадли в края на декември. Начело на „лебедите“ застана Пол Клемънт, който върна тима на победния път в „Премиършип“.

Суонзи надигра Кристъл Палас с 2:1 като гост в миналия кръг. След това те отстъпиха на Хъл с 0:2 в турнира за Купата на Англия. За Суонзи много по-важно е да запази елитния си статут, след като в последните години е неизменна част от Висшата лига. „Лебедите“ ще се опитат да изненадат Арсенал в събота, след като „артилеристите“ бяха колебливи при последната си визита в лигата.

Тимът на Арсен Венгер записа труден успех срещу Престън с 2:1 миналия уикенд. „Топчиите“ трябваше да правят пълен обрат в лондонското дерби за ФА Къп. Това бе втори пореден труден мач за тях, след като преди това направиха 3:3 като гост на Борнемут във Висшата лига.

Арсенал изоставаше с 1:3 на „Виталити Стейдиъм“, но успя да стигне до точка в края на мача. Лондончани са на пета позиция във временното класиране с 41 точки, на осем зад лидера Челси. Предвид тази сериозна дистанция, те нямат право на грешка на „Либърти Стейдиъм“ и Арсен Венгер трябва да надхитри тима на Суонзи, за да остане отборът му в борбата за титлата.

През миналия сезон Арсенал разби Суонзи с 3:0 като гост. В момента „лебедите“ са далеч от представянето си преди година, така че очаквам „артилеристите“ отново да спечелят на „Либърти Стейдиъм“ и да останат в добра позиция в челото на класирането.

Прогноза: 2 @ 1.50 коефициент Efbet

Регистрира ли се в Efbet? Само сега Efbet удвоява парите на първия ти депозит! Отвори нова сметка, депозирай 100 лева и ще получиш автоматично бонус още 100 лева за онлайн залози! Регистрирай се още днес >>

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации