6.6 C
Ню Йорк
вторник, април 23, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Сутиеска – Левски, прогноза (06 юли 2017)

Сутиеска – Левски
Лига Европа, Първи квалификационен кръг
Мач реванш (1-3 резултат от първия мач)
Начало: 06 юли 2017г., 21:30 часа

Сутиеска е домакин на Левски в мач реванш от първия квалификационен кръг на турнира Лига Европа. След 3-1 в първия кръг, футболистите на Митов са само на крачка от следващия етап от надпреварата. Победата на Левски едва ли е изненадала някой, като по-скоро изненадващ е гола от страна на Сутиеска, които може би няма да присъства на реванша.

Левски със сигурност ще щурмуват вратата на Сутиеска още от първата минута на мача, като търсят ранен гол, с който да обезсърчат тотално съперника си. На подобна схема на игра ще заложат и Сутиеска, но това ще им изиграе само лоша шега, срещу далеч по-опитния от тях тим на „сините“.

Завръщането на Левски в евротурнирите определено е емоционално събитие за множеството фенове на клуба, които ще запълнят на макс определените им места за реванша в Черна Гора.

Победа над Сутиеска или равенство ще изпрати „сините“ директно срещу Хайдук Сплит в следващия кръг на Лига Европа, където вече ще имат за съперник един сериозен отбор.

Сутиеска очакват с нетърпение този реванш, като нашите ще трябва да се борят срещу тях под виковете на огромно множество от привърженици. Черногорския тим няма какво да губи и определено ще играе ва-банк, но на всички е ясно, че големия фаворит тук е един – Левски.

Вероятно домакините ще направят някой промени, като най-сигурната смяна ще е вратарският пост, където се видя, че Личина се провали тотално и ще отстъпи мястото си на основният вратар на Сутиеска – Гилен, които пропусна срещата в София поради наказание.

Прогноза: Първо полувреме 2 @ 2.40 коефициент в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации