19.1 C
Ню Йорк
сряда, май 8, 2024

Buy now

Съндърланд – Арсенал | Англия Висша Лига

Висша Лига: Съндърланд vs Арсенал
09 февруари 2013, 17:00 часа

Съндърланд - АрсеналСъндърланд не успяват да влезнат в ритъм и продължават да не  се представят на очакваното ниво. Отбора на Мартин О’Нийл успя да спечели 29 точки за изминалите 25 кръга, при отрицателна голова разлика от -5 гола. „Черните котки“ имат само седем победи до момента, като за изминалия месец реализираха две от тях. Съндърланд и Арсенал играха в първия мач от новия сезон, където на „Емирейтс“ двата отбора завършиха при нулево равенство. Сега имат шанс като домакини, тъй като точно на „Стейдиъм ъф Лайт“ успяват да спечелят най-много точки. Съндърланд остават без Уес Браун, Кетърмоу и Карлос, които са контузени, но други липси О’Нийл няма.

Арсенал играха за последно срещу Съндърланд тук на „Стейдиъм ъф Лайт“ през февруари месец 2012 година и спечелиха трудно срещата с 1-2. Само няколко дена по-късно, отново през февруари Съндърланд поправиха грешката си и спечелиха след 2-0.

Сега обаче Арсенал е в подем, като единствения който ги надигра в близките шест срещи бе отбора на Челси. Арсен Венгер е много близо до влизане в Топ 5, тъй като отбора му е с актив от 41 точки, а следващия отбор – Евертън е само с точка повече. Четвъртия Тотнъм и третия Челси също не са непреодолими, така че всичко пред Арсенал тепърва предстой. Арсенал е един от отборите с добра голова разлика, и с допуснати само шест поражения през сезона. Като гости не са твърде убедителни и вкараха само 16 гола, като лесно допускат топката във вратата си.

За предстоящото гостуване на Съндърланд, Арсенал излизат без Коклен, Гибс, Фабиански и Вермаален, а под въпрос остава чернокожия Жервиньо състезаващ се за отбора си в турнира за Купата на Африканските Нации.

В този мач няма изявен фаворит, защото и Арсенал и Съндърланд имат шанс за трите точки. Арсенал са в добра серия и добро самочувствие, което може би ще им помогне при това гостуване, но пък липсващите играчи не са никак малко и никак маловажни за да могат да играят на 100%. Съндърланд ще се борят за оцеляване, така че точката им е предостатъчна. Дори и да не успеят да запазят равенството, не очаквам победна разлика с повече от гол за Арсенал, а и имайки предвид слабото представяне на гостите, възможно е и да получат някой гол в мрежата си!

Прогноза Съндърланд – Арсенал: Гол/Гол при 1,87 коефициент Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации