9.4 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Съндърланд – Арсенал, Висша Лига, събота – 29 октомври

Съндърланд и Арсенал излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 29.10.2016г. (събота) от 14:30 часа българско време на Стейдиъм ъф Лайт, а главен съдия на мача ще бъде Мартин Аткинсън.

Съндърланд загуби нещастно с 1:0 от Уест Хям след гол в последната минута. Така черните котки остават без победа във Висшата Лига от началото на сезона и заемат последното място в класирането с актив от 2 точки. През седмицата Съндърланд отпадна и от турнира за Купата на Лигата след загуба с 1:0 от Саутхемптън.

Преди срещата с Арсенал, Дейвид Мойс продължава да има големи проблеми с контузени футболисти. От групата на Съндърланд отпадат Себастиан Ларсон, Фабио Борини, Ян Кирхоф, Вито Маноне, Аднан Янузай, Лий Катърмол и Джейсън Денайер. Джърмейн Дефоу, Хави Макийо и Джон О’Шей, които получиха почивка през седмицата ще се завърнат в титулярния състав на черните котки.

Арсенал завърши изненадващо при нулево реми като домакин на Мидълзбро преди седмица. Така артилерисите пропуснаха да излязат на еднолично върхав класирането, като делят първото място с Манчестър Сити и Ливърпул с по 20 точки. През седмицата, с голяма част от резервите, Арсенал си осигури участие на 1/4-финалите в турнира за Купата на Лигата след успех над Рединг с 2:0.

Преди гостуването на Съндърланд, Арсен Венгер има доста проблеми със своя състав. Заради контузии отпадат Пер Мертезакер, Дани Уелбек, Аарън Рамзи и Чуба Акпон, докато участието на Санти Касорла в мача е под въпрос. Заради наказание от групата на артилеристите отпадна Гранит Джака. Алекс Окслейд-Чембърлейн, който отбеляза и двата гола за своя отбор срещу Рединг през седмицата се надява да получи титулярно място.

Съндърланд показа подобрение в играта си в защита в последните мачове. Арсенал от своя страна загатна за проблеми в атака срещу Мидълзбро, когато артилеристите не успяха да вкарат гол. С добра подсигуровка смятаме, че ще видим малко голове на Стейдиъм ъф Лайт в съботния следобед.

Съндърланд – АрсеналПод 3.5 гола @ 1.525 коефициент Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации