8 C
Ню Йорк
четвъртък, април 18, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Съндърланд – Арсенал, прогноза (24-04)

Съндърланд посреща Арсенал в мач от 35-ия кръг на английската Висша лига. Двубоят е в неделя, 24 април, от 16:05 часа на „Стейдиъм ъф Лайт“. 

Арсен Венгер и мениджърът на Съндърланд Сам Алърдайс имат своята история. Дали в Болтън, Нюкасъл, Блекбърн, Уест Хям или като наставник на „черните котки“, стилът на игра на Алърдайс винаги е бил труден за френския специалист, който е спечелил само пет от своите петнадесет мача за първенство срещу него при три равенства. Венгер триумфира в последния сблъсък срещу Алърдайс в „Премиършип“ като Съндърланд бяха надиграни с 3:1 на „Емирейтс“ през декември, но Арсенал не са в отлична форма напоследък, а „черните котки“  се борят със зъби и нокти за своето оцеляване, така че ни очаква много оспорван двубой.

Домакините са на 18-а позиция във временното класиране с актив от 30 точки, с една по-малко от намиращия се над чертата тим на Норич. Съндърланд обаче има мач по-малко от своя съперник, така че е с добри шансове да остане в елита. В миналия кръг „черните котки“ спечелиха много важни три точки, надигравайки именно Норич с 3:0 като гост. Това бе първи успех за тима на Сам Алърдайс от средата на февруари, когато надиграха Манчестър Юнайтед у дома с 2:1. На собствен терен Съндърланд има едва четири победи и за да постигне пета се нуждае от много силно представяне в неделя и най-вече да спре Алексис Санчес, който вкара три гола в последните два мача на Арсенал.

„Артилеристите“ не допуснаха грешна стъпка в средата на седмицата, побеждавайки Уест Бромич с 2:1 в отложен мач от 30-ия кръг. Два гола през първата част реализира Алексис, а защитата на тима бе непробиваема и Арсенал записа 18-ия си успех от началото на сезона. Така футболистите на Арсен Венгер се реваншираха на феновете за равенството с Кристъл Палас (1:1) миналия уикенд като тогава отново Санчес бе точен, но Боласие изравни през второто полувреме.

През миналия сезон Арсенал си тръгна с трите точки от „Стейдиъм ъф Лайт“ след триумф с 2:0. „Топчиите“ са в серия от четири поредни победи като гост на Съндърланд в „Премиършип“, а през тази кампания вече ги надиграха на два пъти като освен в първенството ги победиха и в турнира „ФА Къп“ като и в двата случая крайният резултат бе 3:1. Арсенал трябва да стори всичко по силите си, за да запази третата позиция, тъй като Манчестър Сиит е само на две точки от тях и смятам, че лондончани ще си тръгнат с пълен комплект точки от Северна Англия.

Прогноза Съндърланд – Арсенал: 2 @ 1,70 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации