7.7 C
Ню Йорк
вторник, април 23, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Съндърланд – Ливърпул (02 яну 2017) прогноза, Висша Лига

Съндърланд и Ливърпул излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 02.01.2017г. (понеделник) от 17:00 часа българско време на Стейдиъм ъф Лайт, а главен съдия на мача ще бъде Антъни Тейлър.

Съндърланд загуби тежко с 1:4 гостуването си на Бърнли преди 2 дни. Така черните котки се намират в серия от 2 поредни загуби и заемат 18-то място в класирането с актив от 14 точки. Сега момчетата на Дейвид Мойс ще имат трудна задача да спрат лошата поредица срещу набиращия скорост Ливърпул.

Пади МакНеър, Лий Кетърмол, Джордан Пикфорд, Дънкън Уатмор, Виктор Аничебе и Ян Кирхоф са контузени и пропускат мача. Ламин Коне и Джейсън Денайер пък са под въпрос за домакинството на Ливърпул също заради травми. Били Джоунс пък пропуска мача заради наказание и така срещу бившия си отбор в ролята на десен бек ще видим Хави Манкийо.

Ливърпул спечели с 1:0 домакинството си на Манчестър Сити в последния ден от старата година. Така червените не позволиха на Челси да дръпне на върха в класирането и продължават гонитбата на лондончани. Момчетата на Юрген Клоп имат на пръв поглед лесна задача срещу Съндърланд, но не бива да подценяват съперника си.

Дани Ингс е единствения трайно контузен в лагера на Ливърпул. Близко до завръщане в игра са Жоел Матип и Фелипе Коутиньо, които обаче едва ли ще стартират сред титулярите. Джордан Хендърсън ще мине късен фитнес тест след като получи травма срещу Сити и е под върпос за срещата. Ако не успее да възстанови навреме, капитана на Ливърпул ще седне на скамейката. Последния си мач с екипа на Ливърпул преди да отпътува за турнира за Купата на Африканските нации ще изиграе Садио Мане.

След тежката загуба от Бърнли, Дейвид Мойс ще се опита да заздрави защитата на Съндърланд. Ливърпул пък показа, че знае как да печели и по-прагматично своите мачове. Не очакваме да видим много голове на Стейдиъм ъф Лайт в понеделник следобед.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Под 3.5 гола @ 1.55 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации