10.6 C
Ню Йорк
неделя, април 28, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Сърбия – Бразилия Прогноза

Има ли сили Сърбия да се справи с Бразилия? Няма нищо невъзможно!

СЪРБИЯ – БРАЗИЛИЯ
Световно първенство – Група Е
Сряда, 27 юни 2018 г., 21:00 ч.
Стадион „Откритие Арена“, Москва

Неусетно измина груповата фаза и дойде време за решаващите двубои, които ще определят осминафиналистите на Мондиала. Един от най-очакваните двубои е между Сърбия и Бразилия. Двата отбора запазиха шансове за класиране на елиминационния етап, но единият от тях със сигурност ще напусне Световно 2018 още в тази фаза. Заключителният мач от група Е ще се изиграе на московския стадион “Откритие Арена” в сряда вечер от 21:00 часа наше време.

Западните ни съседи направиха добро впечатление на футболната общественост с играта си срещу Коста Рика. Видяхме добре окомплектован състав, играещ правилен и подреден футбол. Селекцията на Младен Кръстаич претърпя тежко поражение във втория двубой от Швейцария. Отсъжданията на германския съдия Феликс Брих се превърнаха в основна тема за сръбските издания, които го обвиниха за неотсъдена дузпа през второто полувреме срещу Александър Митрович.

В лагера на Бразилия имаше повод за радост, след като Неймар и компания достигнаха до труден успех, постигнат в добавеното време, над аутсайдера Коста Рика. За да опровергаят своите критици, избраниците на Тите трябва да изиграят силен мач, който да им донесе успех. Сметките също не са изключени, тъй като първенецът в група Е може да срещне германската селекция. По този начин равенството ще бъде напълно достатъчно за Бразилия, за да си гарантират място на осминафиналите и да оставят разпределението на първите две позиции в ръцете на Швейцария.

Сигурни сме, че другият двубой от тази група ще бъде следен изкъсо, защото той е от важно значение и за двата отбора. Швейцария са основен претендент за класиране на осминафиналите, а следващото им препятствие е отпадналият костарикански състав. Това ще доведе до предпазливи действия на “Откритие Арена” и надлъгване през голяма част от двубоя. Бразилия ги свързваме с резултатност, но в конкретния случай най-правилното решение е да се търси по-малък брой голове.

Прогноза Сърбия – Бразилия: Бразилия и Под 2,5 гола @ 3.75 в efbet*

Вземи до 100 лв бонус от efbet!

*За нови клиенти. Важат Условия и Правила. Отговорна игра. 18+
*коефициента е валиден към 22:00 ч. на 26.06.18 и подлежи на промяна
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации