10.7 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Сътън Юнайтед – Арсенал (20 фев 2017) прогноза, ФА Къп

Сътън Юнайтед и Арсенал излизат един срещу друг в среща от петия кръг в турнира за ФА Къп. Двубоя ще се изиграе на 20.02.2017г. (понеделник) от 21:55 часа българско време на Грийн Лейн.

Сътън Юнайтед загуби гостуването си на Гизли с 2:1 в Националната Лига. Така жълтите се намриат в серия от 2 поредни загуби в лигата и се намират на 17-то място в класирането с актив от 36 точки. Голямата приказка за малкия отбор в ФА Къп продължава и след като Сътън отстрани Уимбълдън и Лийдс Юнайтед сега на Грийн Лейн пристига елитния гранд – Арсенал.

В състава на Пол Досуел личат имената на 4-ма юноши на артилеристите, които ще искат да се докажат. Крейг Ийстъмнд, който изтърпя наказание от 3 срещи се завръща в състава на Сътън. Както и срещу Уимбълдън и Лийдс, Пол Досуел ще заложи на много агресия в състава си и здрава игра в защита. Рори Дикън и Максим Биаму ще бъдат изтеглени в най-предни позиции за домакините.

Арсенал загуби с 5:1 гостуването си на Байерн Мюнхен в Шампионската Лига. Така артилерситете компроментираха шансовете си в турнира, а с оглед класирането им във Висшата Лига, ФА Къп остава единствения шанс за трофей. Гостуването на Сътън изглежда лесно за печелене, но момчетата на Арсен Венгер не трябва да допускат подценяване.

Съвсем логично в състава на Арсенал ще видим доста промени. В титлярния състав ще стартират Дани Уелбек, Роб Холдинг, Давид Оспина и Лукас Перес. Санти Касорла, Яя Саного, Матьо Дебюши и Аарън Рамзи пропускат мача заради травми. Лоран Кошчелни пък бе сменен принудително срещу Байерн Мюнхен заради контузия и остава под въпрос за гостуването на Сътън.

Домакините ще заложат на дефанзивната тактика, с която спряха Уимбълдън и Лийдс в предишните си срещи в турнира. Арсенал ще търси победата на Грийн Лейн, но показва колебания при отбелязването на голове в последно време. Това примесено с дефанзивната схема на Сътън означава, че ще видим малко голове на Грийн Лейн в понеделник вечер.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Под 3.5 гола @ 1.86 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации