18.2 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Твърд залог за днес: Анастасия Потапова vs. Даяна Йестремска

Финалът в Рим е в деня, в който няма голям тенис (от Уимбълдън) и изправя Анастасия Потапова срещу Даяна Йестремска. Няма две мнения по това, че няма и място за споменаване в едно изречение на надпревара от сериите на ИТФ и Уимбълдън. Нека все пак в почивния ден за големия тенис погледнем какво се случва и на по-ниско ниво.

Един от малкото двубои в днешния ден изправя насреща две тенисистки от най-новата генерация. И Потапова, и Йестремска все още нямат навършени 20 години и въпреки малкия си път в тениса, вече имаха едно противопоставяне, което по ирония на съдбата ще доведе отново до намесването на Уимбълдън, тъй като то беше във финалната среща от изданието точно на този велик турнир (макар и за девойки) преди две години.

Тогава Потапова се наложи в два сета и записа най-голямото си постижение в кариерата до ден днешен. Към момента тя е 219-а всвета, което е едно отлично постижение на фона на 17-те й години. Йестремска е с една година по-голяма, но не може да се похвали с нещо повече (като титли, освен с чувствително по-добрия си ранкинг). И двете играят с дясна ръка, така че няма да има с какво да се изненадат. Въпреки, че настилката е различна спрямо тази на която се срещнаха преди две години, и този път Потапова ще демонстрира умение да се противопостави на Йестремска и да бъде като равна с равна с нея, макар изоставането й в ранглистата да възлиза на около 100 места.

Прогноза: Потапова да спечели сет @ 1.50

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации