6.9 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Тенис колонка за събота в Efbet

Кайл Едмънд - Новак Джокович
Прогноза: 2 @ 1.20 в Efbet

Кайл Едмънд си остава най-голямата надежда на местните любители на играта, още повече след отказа от участие на голямата им звезда – Анди Мъри в последния възможен момент. Само преди седмица британците имаха привилегията да наблюдават противопоставяне отблизо точно между споменатите двама, което завърши с тотално крушение за Мъри. Намиращ се страшно далеч от най-добрата си игра, той реши, че не е готов за участие на турнир от Големия шлем, макар и пред родна публика. Едмънд беше безкомпромисен и в двете си участия от началото на Уимбълдън като се разправи с Болт и Клан и в двата случая с по 3:0 сета. Джокович от своя страна не остави никакви шансове на Сандгрен и Себайос, като загатна, че се завръща към най-добрата си игра. Сърбинът се чувства все по-добре с всеки следващ ден на корта, а на любимата си настилка – тревната, той има всичко необходимо, за да размаже Едмънд и да се озове на 1/8 финал. Преди два месеца англичанинът го победи в Мадрид (на клей) и това е още нещо, което ще го предизвика този път да е безкомпромисен. Виж коефициентите и за другите опции за залог в Efbet.

Дел Потро - Пер
Прогноза: 1 @ 1.12 в Efbet

Дел Потро продължава да е един от най-прогресиращите тенисисти през годината. Най-накрая той се завърна точно там, където е мястото му – в Топ 5 на света (като вече е 4-и), а несъмнено може да направи още няколко крачки още през този месец. Изявите му от началото на годината са изумителни като беше нависота на почти всички турнири, в които взе участие. На Ролан Гарос достигна до 1/2 финалите където за негово съжаление срещна Рафаел Надал, а останалото е история. В предходните два кръга на Уимбълдън Делпо се справи с Гойовчик и Лопес без ни най-малки затруднения. Предвижданията за втората му среща бяха, че ще е далеч по-оспорвана, но Фелисиано сякаш не беше на себе си и правеше грешка след грешка, докато от другата страна на мрежата се наблюдаваше пълната противоположност. Дел Потро нижеше печеливш след печеливш удар от ракетата си и стигна до една от най-лесните си победи през последните месеци. Срещу Пер той отново ще е безкомпромисен. Французинът излезе на корта за участието си от втория кръг в един много нетрадиционен вид след като почти цялото му ляво бедро беше превързано. Той има известни физически затруднения, които няма да му позволят да разгърне играта си срещу Делпо и аржентинецът отново ще триумфира.

Ник Кириос - Кей Нишикори
прогноза: 1 @ 1.35 в Efbet

Несъмнено най-интригуващия двубой през днешния ден ще е този между тези двама страхотни тенисисти. Ник Кириос е една от най-спорните фигури в този спорт. Той е изумителен талант, много, много рядко срещан, който се изявява в най-различни светлини най-вече на корта. Младият австралиец все още не е постигнал нещо шеметно в кариерата си, а на фона на изявите си през последния месец, не е изключено това да се случи точно на Уимбълдън и точно тази година. В предходните два кръга той се справи с Истомин и Хаасе, като на отделни епизоди имаше известни несполуки, но въпреки това правеше фамозни изпълнения. Нишикори от своя страна срещна сериозна съпротива както от Харисън, така и от Томич. И в двата случая все пак той триумфира в 4 сета. Срещу Кириос Кей ще е изправен срещу опонент от коренно различно ниво като така и няма да намери начин да се справи със силата на началния му удар. Австралиецът ще продължи похода си към топ 10 с нова порция зашеметяващ тенис и поредна победа.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации