6.6 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Тенис прогнози права колонка за днес – 21 юли 2018

Фабио Фонини – Фернандо Вердаско
Прогноза: 1 @ 2.00 @ Efbet

Фабио Фонини срещу Фернандо Вердаско – вторият полуфинал от АТП Бощад, като несъмнено шоуто е гарантирано. Това са двама от тенисистите, които са най-емоционални по време на престоя си на корта. Всеки от тях е в състояние да изнесе някое феноменално разиграване, да го спечели, а веднага след това да направи грандиозен провал. Друг от честите сценарии е повеждане с 40:0 в собствено подаване и загуба на последващите 5 точки, за да се стигне до пробив. При всички положения тяхната игра е истинска наслада за наблюдаване в дните, в които са събрани в действията си и не допускат чак толкова съществени амплитуди в изявите си.

Фабио Фонини изигра цели 26 мача от началото на сезона на клей като спечели впечатляващите 18 от тях. И на шведска територия той е неудържим, като се справи с Имер и Делбонис, за да достигне до този полуфинал. Още на старта срещна съществени затруднения като в първия сет сякаш беше на корта, но само физически. Впоследствие обаче той се стабилизира и обърна един от местните любимци, а срещу Делбонис беше направо безапелационен.

Вердаско направи много, много силна среща вчера – срещу Пабло Карено-Буста, която успя да спечели по на пръв прочит лесен начин – с 2:0 сета, но всъщност развръзката можеше да е огледална в полза на опонента му. Още в първия сет по-младият от двамата испанци (Карено-Буста) пропиля няколко точки за пробив, а впоследствие неговият съперник конвертира една от своите, за да потегли към триумфа.

Вердаско играе на висота срещу опоненти, които са с вкус към дългите разигравания и изпитва затруднения срещу такива, които умеят да завършат атаките си. Един от типичните представители на втората група ще застане от другата страна на мрежата точно в предстоящия случай и макар по-големите шансове за триумф да са отреждани на испанеца, той няма да намери противодействие на неудържимия Фабио.

Хенри Лааксонен – Ришар Гаске
Прогноза: 2 @ 1.25 @ Efbet

Хенри Лааксонен се промъкна до този полуфинал къде с малка доза късмет, къде с употребата на любимия си форхенд. Това е ударът, който донесе всички позитиви за швейцареца и го отведе до победата срещу всеки от Лондеро, Беретини и Болели. Вчерашният мач, всъщност неговият последен до този миг, беше най-забележителен като след трагичните си изяви в първия сет, успя да подобри играта си, да стабилизира изявите си най-вече от основната линия и да обърне. Третият сет беше наистина чудат като италианецът поведе рано-рано с два пробива, а резултаът се оказа 3:0 в негова полза, за да се стигне дотам, че в крайна сметка Лааксонен да спечели с 6:4.

Ришар Гаске беше на висота срещу младата норвежка надежда Каспер Рууд, печелейки в два сета. И в този случай французинът се осланяше на феноменалния си бекхенд, който несъмнено ще пусне в употреба и срещу Лааксонен. Във въпросната среща нямаше и мигове на пропуквания във французина, който направи необходимото и с рутината си спечели срещу един наистина амбициозен съперник. Гаске знае много добре, че е просто задължен да използва най-силната част от играта си, а именно бекхенда си и да насочи срещата към преобладаваща развръзка точно на този негов удар срещу същия на Лааксонен. Гаске няма да позволи на швейцареца да разчита на форхенда си и това ще му отвори път към финала.

Петра Мартич – Михаела Бузарнеску
Прогноза: 2 @ 1.55 @ Efbet

Противоречиви последни няколко години от кариерата на Петра Мартич, която имаше и възходи, и падения, а понастоящем е 60-а в света. Участвайки на турнира в Румъния, тя ще добави още немалко точки към актива си и несъмнено ще попадне сред най-добрите 50 в най-скоро време, ако не и след няколко дни.

Хърватската тенисистка се справи със Срамкова, Лиу и Зигемунд, като последните й две срещи се превърнаха в истинско преживяване за нея. Във всяка от тях тя беше непосредствено близо до отпадането си, а в края на краищата неизменно триумфираше. Всичко това ще бъде използвано от Бузарнеску, която ще предпочита да стои в дълги разигравания и да играе диагонал-права, за да изцеди и последните останали физически сили на Мартич. Вчера хърватката едва доигра сблъсъка си със Зигемунд като спечели, както се казва, единствено на мускули, а и не без любезното съдействие на германската тенисистка, която пропиля няколко страшно изгодни шанса да реши окончателно срещата и то далеч преди нейния край. Включително и при реализирания мачбол от Мартич, Зигемунд действа много неубедително и сгреши една топка, която трябваше да завърши с лекота.

Бузарнеску имаше епизодични затруднения в две от срещите си, които обаче дори не доведоха до загубата на сет. Победите й срещу Ковинич, Зиданшек и Уан я пращат още по-близо до пробив в Топ 20, който ще бъде осъществен със спечелване на домашната титла. Румънката е едно от големите открития в женския тенис и ще продължи прогреса си, справяйки се с една нелоша съперничка, която обаче се намира на предела на силите си, а в такава заключителна фаза от турнир на най-високо ниво това несъмнено ще даде своето отражение.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации