8.5 C
Ню Йорк
четвъртък, април 18, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Тодор Неделев има шансове за успех в Европа

Красимир БалъковЕдна от легендите на българския футбол от далечната 1994 година – Красимир Балъков смята, че Тодор Неделев е един от най-проспериращите футболисти подвизаващи се в Европа.

Станалия известен след Световното по футбол през 1994 година в немската Бундеслига Балъков и радващия се на една наистина успешна футболна кариера не скри задоволството си от успехите на Тодор Неделев, който от скоро време е трансфериран в немския Майнц 05.

Балъков смята, че Неделев ще се приспособи изключително бързо към темпото и ритъма на германския футбол и няма да има никакви проблеми със съотборниците си. Майнц 05 не се намира на много добра позиция във временното класиране на немската Бундеслига. На 9-та позиция, шансовете на отбора все още са отворени за класиране на някое от местата в Топ 6, което е и основната цел на отбора през настоящия сезон. Следващия мач на Тодор Неделев и компания ще ги изправи лице в лице с отбора на Хамбургер като гости, а коефициенти за двубоя вижте тук.

Неделев все още не е преминал изцяло в Майнц 05, но малко след началото на новата година, нашенеца ще изиграе и един от първите се двубой в Бундеслигата. По непотвърдена информация, договора му ще бъде за не по-малко от 36 месеца.

Неделев получи неприятна контузия и бе на легло близо месец, но в момента е на 100% готов. Майнц 05 са вече три поредни мача без победа, като записаха две равенства срещу Борусия М. и Нюрнберг, както и загуба от Борусия Дортмунд с 1-3. Преди тази серия отбора спечели два пъти подред срещу Вердер Бремен и Аугсбург. Като цяло до момента от общо шестнадесет кръга Майнц записаха шест загуби, три ремита и седем поражения. Все още са с повече негативни резултати отколкото победи, но след нова година се очаква този резултат да се промени!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации