5.8 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Топ залози на тенис за днес – 14 юли 2018

Анжелик Кербер – Серина Уилямс
прогноза: 1 @ 2.75

Първият полуфинал в тазгодишния Уимбълдън – този при жените, настъпи. Точно същите две тенисистки премериха сили на същата фаза от същата надпревара през 2016-а като тогава Уилямс се наложи в два сета (с минимално преимущество във всеки от тях). Тогава тя беше в супер кондиционно състояние, докато сега изобщо не е така. Неотдавна Серина взе участие на Ролан Гарос след дълга пауза в кариерата си и се представи на ниво, макар да се отказа в хода на турнира поради болки в гърба. Тя се доближава все повече до най-добрата си игра и по всяка вероятност възходът й ще продължи и след Уимбълдън. Неприятното за нея е, че дотук имаше съпернички с преобладаващ силов стил на игра. Срещу някои от тях (най-вече срещу Джорджи) затрудненията бяха налице, а срещу други (като Гьоргес) стигаше до рутинни победи. Срещу Кербер задачата на Серина ще е много трудна. Германката е една от най-силните в дългите разигравания в женския тур и ще въведе развоя на двубоя точно в такова русло. Шансовете за краен триумф ще са далеч по-изравнени, отколкото букмейкърите очакват. Кербер ще надскочи техните предвиждания и ще поднесе голямата изненада, побеждавайки Серина във финала на Уимбълдън, използвайки по безупречен начин магическия си форхенд.

Новак Джокович – Рафаел Надал
прогноза: 1 @ 1.45

Двама от титаните в съвременната игра излизат на корта за доиграване на започналия вчера полуфинал. Принудени от обстоятелства и най-вече от дългия развой на съперничеството между Иснър и Андерсън (играли помежду си в първия полуфинал, завършил за около 6 часа и половина), Джокович и Надал започнаха към 21ч. българско време и въпреки това имаха възможността да изиграят точно 3 сета. Доиграването ще започне от получилото се 2:1 сета в полза на Джокович, а при това положение букмейкърите очаквано снижиха ставката за негова победа от първоначалната 1.90 до 1.45, която продължава да е много добра алтернатива. И вчера се видя, че Джокович е в супер кондиционно състояние, дължащо се на възобновяването на съвместната му работа с Вайда. Последният направи чудеса с играта на сърбина и преди години когато той беше на върха на света на тениса. Надал е чудовищен на клей, но същото не е в сила и за играта му на трева. Той прибягва често до разнообразяване на играта и множество къси топки, което не е в неговия стил. Джокович ще довърши започнатото днес и като нищо ще затвори мача още в 4 сета. Друга добра опция е точно това – сърбинът да спечели 4-ия сет, като коефициентът там е около 1.85-1.90.

Джейсън Кублер – Марсел Гранойерс
прогноза: 1 @ 1.90

Младият австралиец Джейсън Кублер продължава да прави много силен сезон като от началото му записа 29 победи и 11 загуби. Той взе участие и на Уимбълдън където не беше никак далеч от това да осъществи първия си обрат от изоставане от 0:2 в кариерата, но съвсем малко не му достигна. Това е и една от едва двете му загуби в обхвата на последните 10 срещи, в които е взел участие (от Гуйдо Пея на Уимбълдън с 3:1, а предходната беше от германеца Оскар Оте на чалънджър Илклей във Великобритания). И в двата случая става на въпрос за мачове на трева, докато на твърди кортове той е в пъти по-силен. Марсел Гранойерс е изпипан испански биткаджия, който разчита предимно на игра от основната линия и има вкус към дългите разигравания. Такива обаче не са в спецификите на твърдите кортове и това няма да му позволи да бъде на познатото ниво. Срещу атакуващия тенис на младия австралиец, Гранойерс така и ще остане без подобаващ отговор.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации