5.6 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Топ оферти от Betfair за част от квалификациите за Мондиал 2018

Betfair продължава с топ офертите си за избрани футболни срещи. Предстоящите оферти на борсата за залози обхващат някой мачове от третия кръг на груповата фаза за класиране на Световното първенство по футбол в Русия през 2018 г. Ето ги и тях:

В понеделник вечер от 21:45 часа един срещу друг излизат националните отбори по футбол на Португалия и Фарьорски острови. Фарьорски острови макар и аутсайдер в групата за момента заемат престижното трето място, но днес ще срещнат едно сериозно предизвикателство в лицето на Кристиано Роналдо и компания. Офертата на Betfair за тази среща е увеличен коефициент от 4.00 за победа на Португалия, плюс бонус възстановяване на залога, ако „мореплавателите“ не победят.

Другото предложение за увеличен коефициент на Betfair е за двубоя между Швеция и България. Нашите момчета гостуват в Стокхолм, като за победата им от борсата за залози предлагат невероятен коефициент от 15.00, заедно с връщане на залога обратно при загуба на „трикольорите“.

Третата оферта на букмейкъра е свързана с двубоя между Германия и Северна Ирландия във вторник вечер. Германия са абсолютен фаворит както в тази среща, така и за първото място в групата, като в случая можете да изберете коефицеинт за тяхната победа в Betfair – 4.00 за победа на бундестима!

Всички оферти са за нови клиенти в Betfair. За повече информация натиснете на съответните линкове. Важат правила и условия на Бетфеър!

 

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации