7.3 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Топ прогнози на футбол за днес – 24 май

Само обосновани прогнози за мачовете днес

Изминалия ден (23 май) донесе две от три познати прогнози. Това беше Под 2,5 гола между Етър и Славия, успех с хендикап от +2,5 гола за Асане срещу Бран и загубената прогноза за двубоя между Щутгарт и Унион Берлин.

Днес продължаваме отново с троен залог и общ коефициент на трите прогнози от 3,75 в efbet:

22:05 часа, 24 май: Амиен – Гингам
Прогноза: 1 @ 1.50 (+200 лв. в Ефбет)

Амиен е на 90 минути разстояние от това да си гарантира оцеляването в елита на страната, а това със сигурност ще е едно огромно постижение за тима. Най-хубавото за него е, че влиза в заключителния кръг от една прекрасна позиция, в която на практика зависи единствено от себе си. Не бива да се пропуска да се отбележи само в едно изречение – спечели ли това домакинство, Амиен ще си подпечата оцеляването, без значение от развръзката на останалите двубои. Няма как тимът да не е доволен от създалата се ситуация, а програмата е такава, че му предоставя тази огромна възможност – домакинство, в последния кръг и то срещу вече изпадналия и в същото време най-слаб тим в хода на кампанията – Гингам.

Въпреки, че няма победа от много дълго време насам, като последната дойде в началото на март, тимът на Амиен ще е преобразен и ще разгърне най-добрия си футбол в този толкова важен миг. За това домакинство той ще е без контузените Мендоса и Корне, докато в лазарета на съперника му са Н‘Гбакото, Бензе и Кербра. Най-накрая Амиен ще се събуди и ще изкопчи този безкрайно важен успех.


20:00 часа, 24 май: Лудогорец – Черно море
прогноза: под 3.5 гола @ 1.50 (+200 лв. от Ефбет)

По подобие на горната прогноза, един от участниците в настоящата – домакинът, може да извлече огромен резултат и да се наслади на записването на огромен успех (какъвто е спечелването на титлата, докато за споменатия от горната прогноза тим – този на Амиен, оцеляването е равносилно на това). Триумфът на местно равнище е нещо, което се превърна в обичайно за Лудогорец след като през последните години отборът е истински хегемон в страната и така и не се намери съперник, който по някакъв начин да оспори водачеството му.

За първи път откакто се появи в елита, тимът влиза в последния кръг без да си е подпечатал титлата, така че това е нещо ново за него. Лудогорец знае много добре, че тук залогът е огромен, тъй като допусне ли грешка, е напълно възможно да изпусне и титлата. Въпреки, че ще има смазващо териториално превъзходство, отборът на „орлите“ ще срещне огромни трудности пред гола. В последно време той загуби страшно много от своя характерен за последните няколко години блясък в нападение и това ще продължи да е в сила и за домакинството на „моряците“. Съвсем наскоро точно те съкрушиха Лудогорец, но насред „Тича“. Този сблъсък ще е малко по-различен, но отново Черно море няма да е безличен и ще затрудни страшно много своя силен опонент.


21:45 часа, 24 май: Утрехт – Витес
прогноза: Х2 @ 1.65 (+200 лв. в Ефбет)

Един измежду тези тимове ще се озове в „Лига Европа“ през следващия сезон, заемайки последната квота на Холандия. Наложи им се да влязат в тези решителни плейофи след като в хода на кампанията не бяха на възможно най-високо ниво, но не бяха и на лошо такова, като в крайна сметка останаха на позиции, които водят именно до подобна развръзка. Всеки от тях вече отстрани по един съперник като Утрехт се справи с Хераклес по много, много убедителен начин – след две победи с 0:2 и 3:0. Витес влезе в една огромна драма с Гронинген, губейки първия двубой с 2:1. В ответния поведе рано-рано с 3:0, но впоследствие допусна гол и се разхождаше по много тънък лед, тъй като беше ли допуснал още едно попадение във вратата си, щеше да отпадне. От години насам Витес среща известни затруднения при визитите си, но изненадващо, в този случай няма да е така. Тимът отива на стадиона на един обичайно силен домакин, който обаче след лесния начин, по който се справи със съперника си от първия плейофен кръг, вече е с прекалено приповдигнато самочувствие и това ще му изиграе много лоша шега. „Жълто-черните“ ще се наслаждават на футбола и ще разгърнат една от най-силните си продукции в хода на целия сезон точно в този важен момент.


ВАЖНО: Вземи до 200 лева бонус в Efbet с Промо Код 337*

*важи само за новорегистрирани играчи навършили 18 г.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации