7.9 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Торино – Милан (16 яну 2017) прогноза, Серия А

Торино и Милан излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на италианската Серия А. Двубоя ще се изиграе на 16.01.2017г. (понеделник) от 21:45 часа българско време на стадио Олимпико Гранде, а главен съдия на мача ще бъде Паоло Талявенто.

Торино загуби от Милан преди няколко дни в турнира за Купата на Италия с 1:2 и сега ще търси реванш. В Серия А, биковете продължават да преследват място в евротурнирите, като се намират на 8-ма позиция с актив от 29 точки.

Афие Акуа ще вземе участие в турнира за Купата на Африканските нации и пропуска следващите седмици. Кристиан Молинаро е контузен и също отпада за мача с Милан. Под въпрос за мача е Леандро Кастан, който има лека травма. Ако не успее да се възстанови навреме, опитния защитник ще бъде заменен в центъра на отбраната от Емилиано Морети. Яго Фалке пък ще бъде предпочетен пред Хуан Итурбе по лявото крило и ще захранва с топки новата звезда на италианския футбол – Андреа Белоти.

Милан отстрани Торино в турнира за Купата на Италия след победа с 2:1. В първенството пък росонерите стартираха годината с успех 1:0 над Каляри и продължават да гонят целта си – място в Топ 4. Гостуването на Торино е много важна крачка към постигането и.

Винченцо Монтела няма сериозни проблеми със състава си. Мача с Торино пропускат трайно контузените – Рикардо Монтоливо и Мати Фернандес. Младия специалист отново ще трябва да избира между Мбайе Нианг и Андреа Бертолачи кой да стартира по лявото крило. Другата въпросителна е в центъра на атаката, където опциите са Карлос Бака и Джанлука Лападула. В защитата на росонерите промени не се очакват и там ще видим обичайното каре – Абате – Де Шилио – Палета – Романьоли.

Милан изглежда възроден през този сезон и не е за подценяване. Росонерите са по-стабилния отбор и едва ли ще загубят гостуването си на Торино.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Равен или Милан @ 1.61 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации