12.2 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Торино – Наполи, прогноза, 08-05-16

Торино е домакин на Наполи в мач от 37-ия кръг на италианското футболно първенство. Двубоят е в неделя, 8 май, от 21:45 часа на „Стадио Олимпико“ в Торино.

„Биковете“ са на 10-то място във временното класиране с актив от 45 точки. В миналия кръг те разбиха Удинезе с 5:1 като гост, с което сложиха край на слабото си представяне и двете поредни загуби от Сасуоло и Рома.

Торино се бори да финишира сезона в Топ 10 като има две точки аванс пред Дженоа и Наполи. При всички случаи „биковете“ ще са амбицирани да завършат сезона с положителен резултат у дома. Представянето им на „Стадио Олимпико“ не е никак добро и в последните си 11 мача имат едва две победи. Двата гола на Хосеф Мартинес обаче дават надежди на феновете, че колумбийският таран може да поведе тима към победа срещу Наполи.  22-годишният нападател има три гола в последните три срещи на торинци, така че определено се намира в превъзходна форма.

В предстоящото домакинство на неаполитанци наставникът на тима Джампиеро Вентура няма да може да разчита на контузените Чиро Имобиле и Данило Авелар, докато Африйе Акуа е под въпрос за мача.

Наполи вече не мечтаят за „Скудетото“, но те със сигурност ще дадат всичко от себе си, за да завършат сезона на второ място в класирането на Серия А. Тимът от Неапол е са само на две точки пред третия Рома, което означава, че те ще търсят победата срещу Торино, който впечатли в миналия кръг.

Наполи също записа успех миналия уикенд, побеждавайки Аталанта с 2:1 у дома. Треньорът на тима Маурицио Сари няма проблеми с контузени или наказани футболисти за визитата на Торино и той вероятно ще заложи на същите 11 футболисти, които се изправиха срещу Аталанта през уикенда. Гонсало Игуаин би трябвало да води атаката за гостите, подпомаган от Кайехон и Инсиние.

Торино се разписа във всеки един от последните си девет мача в Серия „А“ като дори и срещу шампиона Ювентус реализира попадение. Предстоящият им съперник Наполи се представя слабо в защита като гост и допусна гол в шест от предходните си седем визити на чужд терен. От друга страна, възпитаниците на Маурицио Сари са много силни в атака, така че очаквам да видим попадения в двете врати в неделя вечер.

Прогноза Торино – Наполи: Гол/Гол @ 1,80 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации