8.6 C
Ню Йорк
вторник, април 23, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Тотнъм – Байер Леверкузен, Шампионска Лига, сряда – 02 ноември

Тотнъм и Байер Леверкузен излизат един срещу друг в среща от група Е на Шампионска Лига. Двубоя ще се изиграе на 02.11.2016г. (сряда) от 21:45 часа българско време на стадион Уембли в Лондон, а главен съдия на мача ще бъде Йонас Ериксон от Швеция.

ТотнъмТотнъм завърши наравно 1:1 като домакин на Лестър през уикенда. Така шпорите изостанаха на 5-то място в класирането на Висшата Лига с актив от 20 точки. След лошия старт в групите на Шампионската Лига и загубата от Монако, Тотнъм стабилизира представянето си и спечели 4 точки в следващите 2 мача. Сега домакинството срещу Байер Леверкузен изглежда ключово за амбициите на шпорите в турнира.

Тоби Алдервейрелд и Ерик Ламела пропускат предстоящата среща заради контузии. Въпреки че се възстанови от травма, най-вероятно същата съдба ще има и голмайстора на Тотнъм – Хари Кейн. Муса Сисоко, който пропусна няколко мача на шпорите заради наказание вероятно ще стартира като титуляр. На върха на атаката на Тотнъм пък се очаква да започне Винсент Янсен.

Байер ЛеверкузенБайер Леверкузен спечели с 2:1 гостуването си на Волфсбург. Така аспирините прекъснаха серия от 4 мача без победа и се намират на 10-място в класирането на Бундеслигата с актив от 13 точки. В Шампионската Лига, Байер Леверкузен има 3 равни мача, като отбора се намира на 3-то място в групата с реални шансове да продължи напред.

Преди гостуването в Лондон, Роджер Шмид има доста сериозни кадрови проблеми. Заради контузии срещата с Тотнъм пропускат Карил Белараби, Йоел Понянпало и Ларс Бендер. Участието в мача на Джонатан Та, Омер Топрак и Владен Юрченко също е под въпрос заради травми. Първите двама са ключови в схемата на Байер и ако бъдат възстановени навреме ще оформят централната двойка бранители. В атаката на аспирините пък отново ще видим двойката Хавиер Ернандес и Щефан Кислинг.

Тотнъм успя да спечели ключова точка при гостуването на Байер Леверкузен. Сега пред своята публика на Уембли, шпорите ще търсят победата, която да им отвори вратите към 1/8-финалите. Тотнъм се намира в много по-добра форма от Байер и смятаме, че е сериозен фаворит в срещата.

вземи си бонуса още сегаТотнъм – Байер ЛеверкузенТотнъм @ 2.00 коефициент Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации