9.9 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Тотнъм – Борнемут: прогноза Англия, Висша Лига

Тотнъм – Борнемут
Англия, Висша Лига
Начало: събота, 15 април 2017, 14:30 ч.
Стадион: „Уайт Харт Лейн“, Лондон

Тотнъм приема Борнемут в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 15.04.2017г. (събота) от 14:30 часа българско време на Уайт Харт Лейн, а главен съдия на мача ще бъде Майкъл Оливър. Тотнъм продължава стабилното си представяне във Висшата Лига. Шпорите смачкаха Уотфорд преди седмица с 4:0 и продължават да мечтаят за титлата. Борнемут пък прекъсна добра серия, като загуби от лидера Челси с 3:1.

ТОТНЪМ

Шпорите са в серия от 11 поредни домакински победи във Висшата Лига. Въпреки това, момчетата на Маурисио Почетино изостават на 7 точки от лидера Челси и трудно ще наваксат изоставането в оставащите мачове.

Хари Кейн се завърна в игра след като излекува контузия, като се появи като резерва срещу Уотфорд. Сега тарана на Тотнъм ще стартира като титуляр и ще бъде единствения нападател в схемата на Маурисио Почетино. Виктор Уаняма обаче има лека травма и е под въпрос за двубоя. Участието на Дани Роуз също не е сигурно, докато Ерик Ламела пропуска всички мачове до края на сезона.

 Борнемут

Черешките се нуждаят от още 4-5 точки за да си осигурят оставането във Висшата Лига. Задачата на момчетата на Еди Хауи на Уайт Харт Лейн ще бъде трудна, но те няма да се предадат.

Тайтън Мингс ще бъде на разположение след като пропусна няколко мача заради наказание. Калъм Уилсън, Адам Федеричи и Андрю Сърман са контузени в състава на Борнемут. Еди Хауи ще заложи само на Беник Афобе в атака на Уайт Харт Лейн, а Джошуа Кинг ще действа от по-задна позиция. Джак Уилшър пък отново ще попадне в стартовата единадесеторка на Борнемут.

Тотнъм срещу Борнемут: Прогноза

Тотнъм ще търси поредна убедителна победа, с която да притисне лидера Челси. Шпорите бележат голове с лекота, а допълнителен плюс изглежда завръщането на голмайстора – Хари Кейн. Защитата на Борнемут е слабото звено на отбора, но в атака черешките могат да впечатлят. Очакваме много попадения на Уайт Харт Лейн в събота на обяд.

Препоръчителен залог: Над 2.5 гола@ 1.44 в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации