15.2 C
Ню Йорк
събота, май 18, 2024

Buy now

Тотнъм – Лийдс: прогноза за мача на 02 яну 2021

Топ залози за двубоя Тотнъм - Лийдс

ФК Тотнъм лого
Тотнъм
02 яну 2021
Англия, Висша лига
ФК Лийдс
Лийдс

Моуриньо и неговите футболисти изпаднаха в една неособено приятна серия, която просто е равнозначна на записването на само един триумф в последните 5 мача във всички турнири. Това със сигурност не отговаря нито на възможностите им, нито на техните амбиции.

Със сигурност в най-скоро време „шпорите“ ще демонстрират сериозно подобрение в играта си. До тогава обаче предстои поне още един посредствен сблъсък – този срещу Лийдс, който ще влезе в негативната им поредица. Изведнъж Тотнъм започна да се пропуква страшно много, а след като се наложи както над Бърнли, така и над Уест Бром, Лийдс се доближава все повече до желаното. В никакъв случай отборът на аржентинеца Биелса не е сред онези, които са слаби и които даже ще са част от спора за оцеляването.

Макар, че е новак, Лийдс вкара страшно големи суми в закупуването на нови футболисти и резултатите са налице. Той ще си гарантира оцеляването и то с лекота, което беше и основното за него. И срещу Тотнъм футболистите на Биелса ще разгърнат най-добрия си футбол. Единственото, което някак си има как да ги спъне, са контузиите на двама-трима от техните футболисти. Въпреки това тяхната игра се подобрява все повече с изминаването на кръговете и срещу Тотнъм това ще продължи.

- Реклама -

Последни публикации