19.7 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Тотнъм – Уест Бромич (14 яну 2017) прогноза, Висша Лига

Тотнъм и Уест Бромич излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 14.01.2017г. (събота) от 14:30 часа българско време на стадион Уайт Харт Лейн, а главен съдия на мача ще бъде Антъни Тейлър.

Тотнъм отстрани Астън Вила в турнира за ФА Къп преди седмица след успех с 2:0. Във Висшата Лига шпорите се намират в серия от 5 поредни победи, която ги изкачи до 3-то място в класирането с актив от 42 точки. В съботния следобед, Тотнъм ще има задачата да продължи добрата си поредица срещу коварния отбор на Уест Бромич.

Ерик Ламела продължава да има проблем в бедрото и няма да вземе участие в мача с дроздовете. Други проблеми при определянето на състава пред Маурисио Почетино няма. Младия специалист едва ли ще прави съществени промени спрямо единадесеторката победила Челси преди десетина дни. Почетино отново ще заложи на трима в отбрана, а в предни позиции зад Хари Кейн ще действа намиращия се в чудесна форма Деле Али.

Уест Бромич отпадна от ФА Къп след загуба у дома от Дарби Каунти с 2:1. Във Висшата Лига обаче, дроздовете продължават с чудесното си представяне. Момчетата на Тони Пюлис са в серия от 2 поредни победи за първенство, които им отреждат 8-мо място в класирането с актив от 28 точки.

Близо до завръщане в игра след лечение на контузия е Сайдо Бераино. Младия нападател обаче най-вероятно ще остане извън групата за гостуването на Уайт Харт Лейн. Алан Ниом отказа да вземе участие в турнира за Купата на Африканските нации и вероятно скоро ще се завърне в редиците на Уест Бромич. Въпреки това левия бек най-вероятно ще пропусне гостуването на Тотнъм и вместо него ще стартира Брендън Галолей. Крис Брънт и Джони Еванс имат леки проблеми с контузии и до последно ще бъдат под въпрос за мача с Тотнъм.

Уест Бромич играе чудесно в защита далеч от своя стадион. Момчетата на Тони Пюлис ще се опитат да затруднят солидния тим на Тотнъм главно чрез стабилна отбрана. Това ни кара да смятаме, че едва ли ще паднат много голове в първия мач от кръга на Висшата Лига.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Под 3.0 гола @ 1.60 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации