14.8 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Тотнъм – Уест Хям, Висша Лига, събота – 19 ноември

Тотнъм и Уест Хям излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 19.11.2016г. (събота) от 19:30 часа българско време на стадион Уайт Харт Лейн, а главен съдия на мача ще бъде Майк Дийн.

Тотнъм стигна до равенство 1:1 при гостуването си на местния съперник Арсенал. Така шпорите записаха 4-то поредно реми във Висшата Лига и остават на 5-то място в класирането с актив от 21 точки. Сега пред момчетата на Маурисио Почетино предстои ново Лондонско дерби, в което те ще се опитат да се върнат на победния път.

Тотнъм ще бъде в предстоящия мач без контузените Бен Дейвис, Деле Али и Маркъс Едуардс. Муса Сисоко се завръща в състава на шпорите след като изтърпя наказание и ще стартира вместо Ерик Ламела, който има лека травма. С проблеми след мачовете за националните отбори са още Винсент Янсен, Муса Дембеле и Кристиан Ериксен. Все пак се очаква триото да бъде вдигнато на крака за битката с Уест Хям. На върха на атаката на Тотнъм ще видим голмайстора Хари Кейн, който вече е напълно възстановен от контузия.

Уест Хям завърши наравно 1:1 у дома срещу Стоук Сити преди 2 седмици. Това бе втори мач без успех за чуковете, които продължават да бъдат близо до зоната на изпадащите – 17-то място с актив от 11 точки. Сега пред момчетата на Славен Билич предстои дерби с Тотнъм, като загуба в него може да разклати сериозно стола на хърватския специалист.

Марк Ноубъл ще пропусне срещата заради наказание, което значи че Харвард Нордвейд ще партнира на Педро Обианг в средата на терена. Славен Билич няма да може да разчита срещу Тотнъм на контузените Артур Масуаку, Гьокхан Торе, Уинстън Рийд, Анди Керъл и Сам Бирам. На върха на атаката на чуковете ще стартира Андре Аю, което значи, че Симоне Дзадза отново ще остане резерва.

Тотнъм навлезе в лоша серия предвид сериозните си амбиции в шампионата. Шпорите не са побеждавали вече в 4 мача във Висшата Лига, а Маурисио Почетино трябва да е използвал паузата в първенството да вдигне отбора. Уест Хям е колеблив в изявите си и ще има проблеми при гостуването си на Уайт Харт Лейн.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Тотнъм @ 1.50 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации