7.9 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Тотнъм – Уотфорд

Отборите на Тотнъм и Уотфорд се изправят един срещу друг в среща от 25-ия кръг на „Премиършип“. Двубоят е в събота, 6 февруари, от 17:00 часа българско време на „Уайт Харт Лейн“ в Лондон.

„Шпорите“ прогресираха до третото място във временното класиране, след като победиха Норич с 3:0 в междинния кръг през седмицата, което бе трета поредна победа за тима на Маурисио Почетино. Лондончани изпревариха Арсенал в подреждането, събирайки актив от 45 точки, с пет по-малко от лидера Лестър.  Нападателят Хари Кейн не спира да бележи и вече има 15 гола на сметката си във Висшата лига. Английският национал вкара два гола при успеха над „канарчетата“ като бе точен и в предишното гостуване на тима на Кристъл Палас.

В миналия кръг Уотфорд спечели точка срещу Челси, завършвайки при резултат 0:0 на собствен терен. По този начин „стършелите“ се изкачиха на 9-о място в класирането с актив от 33 точки и определено нямат никакви поводи за притеснение за това дали ще запазят мястото си във Висшата лига през следващия сезон. Над всички в срещата срещу „сините“ от Лондон бе вратарят Аурелио Гомес, който направи изключителни спасявания, с което донесе точката на своя тим. Със сигурност стражът ще трябва да се представи отново на висота в предстоящия мач, тъй като съперникът им е в още по-добра форма от състава на Челси.

Уотфорд загуби последните си две гостувания в първенството като в тях не отбеляза гол. На 18 януари „жълтите“  отстъпиха на Суонзи с 0:1, а преди това загубиха и от Саутхямптън с 0:2. Тези отбори са доста под нивото на „шпорите“ и Кике Санчес Флорес ще трябва да коригира нещо в състава си, ако иска да не регистрира трета поредна загуба навън.

В първия двубой между двата състава този сезон на „Викаридж Роуд“ Тотнъм излезе краен победител, след като надделя с 2:1. „Шпорите“ спечелиха последните си четири мача срещу този съперник във всички турнири, а последната им загуба от „стършелите“ бе през далечната 1987 година.

Може да звучи твърде оптимистично, но при успех над Уотфорд домакините имат отлична възможност да се доближат до лидерите и да погледнат към титлата. Все пак основната цел на тима е място в Топ 4 и участие в Шампионска лига, което също задължава тима да спечели на „Уайт Харт Лейн‘ в съботния следобед.

ПРОГНОЗА: ТОТНЪМ @ 1.50 КОЕФИЦИЕНТ

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
предишна статия
Следваща статия
- Реклама -

Последни публикации