Тотнъм – Челси 08-01-2019

Прогноза за двубоя Тотнъм – Челси от Типстър

Тотнъм приема Челси в първи полуфинален мач от турнира Фа Къп. Двубоя на стадион Уембли е вторник вечер от 22:00 часа наше време, а за главен рефер на срещата е определен Майкъл Оливър.

Тотнъм си подсигуриха място в следващия етап от Фа Къп с изразителна победа над Транимър със 7-0 на 04 януари, а сега ще се опитат се приближат до финала на турнира за Купата на Лигата с домакинство на Челси. Шпорите нямаха проблеми с Челси на Уембли ноември месец миналата година, и Почетино е готов за още един успех.

Челси са непобедени в последните четири мача, спечелвайки три от тях веднага след като загубиха у дома от Лестър с 1-0. „Сините“ също си подсигуриха място в четвъртия кръг на Фа Къп, но статистиката им като гости на Тотнъм изобщо не е добра – само една победа от последните шест мача.

Тотнъм са фаворит в този мач. Шпорите имат страхотни показатели, изразяваки се в осем победи в последните десет мача. В същото време Челси изобщо не е за подценяване. Макар „сините“ да нямат добра статистика срещу този съперник, възпитаниците на Маурицио Сари влизат в това гостуване на гърба на три победи далеч от дома.

ПРОГНОЗА: Над 2,5 гола @ 1.80 в efbet + 100 лв. Начален Бонус*

Тотнъм новини

В състава на Тотнъм аут остава Ян Вертонген с контузия на бедрото, Ерик Диер е опериран, Виктор Уаняма е с контузия на коляното и Винсент Янсен с контузия на стъпалото. Под въпрос са Дембеле и Ерик Ламела.

Челси новини

С контузия на кръста е Рубен Лофтъс-Чийк (Челси), а Марко ван Гинкел е с контузия на коляното. Под въпрос са Вилиан, Жиру и Педро.

Вземи 100 лв. Начален Бонус* от efbet Виж как!