11.2 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Проблеми в Кристъл Палас преди дербито с Тотнъм

Отборите на Тотнъм и Кристъл Палас излизат един срещу друг днес в среща от втория кръг на английската висша лига. Двубоя на стадион „Уайт Харт Лейн“ в Лондон започва точно от 17:00 часа българско време, а за главен рефер на срещата е определен Майкъл Оливър.

На старта на новия сезон в Премиершип и двата отбора започнаха колебливо. Тотнъм не успяха да се победят с Евертън, а Кристъл Палас загуби гостуването си на Уест Бромич.

Тотнъм обявиха сериозни амбиции пред старта на сезона, но още в началото не успяха да се справят с Евертън, от когото измъкнаха само точката при гостуването си на „Гудисън Парк“. Въпреки всичко, Евертън не са лесен за преодоляване съперник и е време да видим как ще се предсавят днес „шпорите“ на техен терен.

Срещу Кристъл Палас, Почетино няма да може да използва в игра Хьонг-Мин Сон и Кевин Вимер, както и наказаният Муса Дембеле. Майкъл Ворм пък със сигурност ще застане пред вратата, на мястото на Хюго Лорис. Своя дебют пък ще направи новата звезда Винсент Янсен.

Кристъл Палас започна участието си в Висшата лига със загуба насред Лондон. „Орлите“ не успяха да се справят у дома от сравнително скромния тим на Уест Бромич, което означава, че Пардю не си с свършил добре работата.

За предстоящото лондонско дерби Алан Пардю няма да може да разчита на куп играчи. С различни проблеми остават Бакари Сако, Фрейзър Кембъл, Джеймс Макартър, Джонатан Уилямс, Джеймс Томпкинс, Езекиел Фрайерс и Стив Манданда, които липси няма как да не се отразят на играта им.

Тотнъм няма как да изпусне трите точки в този кръг и ако това се случи ще бъде истинска изненада. Проблемите в състава на Пардю са доста сериозни, затова спокойно можем да потърсим побед за „шпорите“ още през първото полувреме.

Прогноза: Победа за Тотнъм

 

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации