5.8 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Трудно ще очакваме подвиг от Молдова срещу Сърбия

Молдова се изправя срещу Сърбия в световна квалификация от група „D“. Мачът е в четвъртък, 6 октомври, от 21:45 часа на стадион „Зимбру“ в столицата Кишинев.

Трудно може да се очаква от Молдова някакъв подвиг в тази група, където са още националните селекции на Уелс, Австрия, Република Ирландия и Грузия. Единственият им шанс за победа е може би срещу Грузия, ако не запишат някой сензационен резултат в другите мачове.

Молдова бяха разбити от Уелс с 0:4 в първия си мач и регистрираха трета поредна загуба, след като преди това бяха надиграни от Швейцария и Хърватия в приятелски срещи. В квалификациите за Евро 2016 Молдова бе най-слабият отбор в групата си като не успя да победи дори и Лихтенщайн. У дома тимът регистрира пет загуби от пет мача, така че няма как да очакваме от този отбор да се бори за трите точки срещу Сърбия. Молдовците ще заложат на дефанзивна тактика и ще се надяват да затруднят своя съперник колкото се може по-дълго.

Сърбия стартира квалификациите за Мондиал 2018 с равенство на собствен терен срещу Ейре (2:2). Срещата предложи доста обрати, след като гостите поведоха още в началото. В средата на втората част обаче сърбите обърнаха, но в крайна сметка Република Ирландия изравни десет минути преди края и така двата отбора си поделиха по една точка. Предвид формата на Молдова „плавите“ нямат право на грешка в това гостуване.

Сърбия натрупа самочувствие през тази година с победи в контролни мачове срещу Естония, Кипър и Израел. След като пропуснаха Евро 2016, сега те ще се опитат да се класират на Световното първенство в Русия, а за тази цел победата в Кишинев е задължителна. Славолюб Муслин има в състава си много класни играчи – Коларов, Иванович, Тошич, Тадич, Маркович, Матич, Митрович и много други, така че очаквам да спечелят сравнително лесно двубоя.

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ ЗА МОЛДОВА – СЪРБИЯ:

  • Победа за Сърбия @ 1.35 [maxbutton id=“24″]
  • П/П над 1.5 гола @ 3.40 [maxbutton id=“24″]
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации