19 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Тулуза – Монако, 14 окт 2016

Тулуза – Монако
Начало: 14.10.2016, 20:00
Стадион: „Мюнисипал“
Прогноза: Равен @ 3.20 Efbet

Тулуза
Старши треньора на домакините Паскал Дюпре няма да може да използва за предстоящото домакинство един от основните си нападатели – Ула Тойвонен. Шведа пропуска мача срещу Монако, тъй като натрупа доста жълти картони и е наказан.

За неговото място Дюпре ще трябва да избира между Одсон Едуард и Оскар Трехо. Стив Яго се завръща в игра и ще заеме обичайното си място от дясната страна на защитата. Други сериозни проблеми в Тулуза няма, като изключим трайно контузените Тонго Хамед Думбия и Жан-Даниел Акпа Акпро.

Монако
Гостите със сигурност няма да бъдат с най-добрия си състав. Леонардо Жардим е насочил вниманието си изцяло към тежкото домакинство идната седмица в Русия, където ще се изправят срещу ЦСКА Москва в групите на Шампионска лига. Португалеца ще запази основните си играчи за този мач и ще видим доста „шарен“ тим на Мунисипал.

Фалкао е започнал да тренира наравно с останалите футболисти, но все още не е готов за игра, както и останалите контузени в лагера на гостите – Набил, Бенжамен Менди и Туре.

Тулуза и Монако записаха резултат под 2.5 гола в последните девет мача по-между си. Монако успяха да спечелят в шест от последните изиграни седем мача в лигата като гости. Монако са непобедени в 12 от последните им 13 мача срещу Тулуза.

Тулуза има шанс за точка в този мач, тъй като Монако действително в момента гледат към Шампионска лига. Каен спря серията от три поредни победи на домакините в последния кръг, докато Монако влиза в този кръг след две поредни победи, последната от която бе доста зрелищна – 7-0 срещу Метц.

Рискова прогноза: 1 @ 3.20 коефициент Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации