11.7 C
Ню Йорк
сряда, май 1, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Удинезе – Милан (29 яну 2017)

В ранния неделен следобед, един срещу друг излизат отборите на Удинезе и Милан. Двубоя на стадион „Дачия Арена” е от 16:00 часа българско време и ще се излъчва директно в сайта на Efbet.

Удинезе е опасен на своя земя и именно поради тази причина се очаква един доста завързан мач. Интересни са и коефициентите за срещата в Efbet, където се приемат залози за победа на Удинезе при 3.20 и при 2.20 коефициент за победа на Милан. Коефициентите са в тези рамки, тъй като Милан, въпреки, че е променен през този сезон, записа два последователни неуспеха, нещо което взе да се повтаря.

Удинезе влиза в този кръг след три поредни неуспеха, но трябва да им признаем, че имаха тежка програма. Заемат долната половина на таблицата, но са на безопасно засега разстояние от опасната зона.

През настоящия сезон Удинезе на няколко пъти влиза в подобни серии без победа, и ако играеха малко по постоянно, можеше и да се намират близо до първите седем. Старши треньора Луиджи Делнери има няколко липсващи футболисти участващи в Купата на Африканските нации, но и няколко нови попълнения, така че човешкия фактор при тях няма да окаже влияние.

Милан установиха, че не могат да се мерят срещу топ отборите в първенството, но пък ще трябва да се опитат да не губят точки от по-слабите им съперници, за да успеят да наваксат необходимия брой точки, който е много малко и да се класират до евро участие.

Рикардо Монтоливо заедно с Мати Фернандез ще бъдат извън сметките на Монтоливо, а в игра ще видим и изтърпелите своите наказания Романоли и Локатели.

Удинезе успя да победи Милан насред „Сан Сиро“ в първия по-между им мач от сезона.  „Росонерите“ играят трудно тук, но пък едва ли ще се разминат без голове, за което най-сигурната опция в тази среща е да потърсим попадения и в двете врати!

Прогноза: Гол/Гол @ 1.80 коефициент в Efbet

Efbet излъчва пряко всички мачове от Серия А! Регистрирай се още сега и гледай онлайн футбол!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации