19 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Удинезе – Наполи, на живо (26.11.2017)

Удинезе посреща Напoли в среща от 14-тия кръг на италианската Серия А. Двубоя ще се предава на живо чрез услугата онлайн стрийминг на Efbet от 16:00 часа българско  време. За да гледате двубоя на живо е необходимо да имате активен акаунт в Efbet. Как да гледате футбол на живо в Efbet разберете от тук.

Основният проблем на домакините през настоящата кампания остава липсата на последователност. Удинезе заемат 14-та позиция в таблицата като регистрираха три победи и три загуби в последните шест кръга.

В същото време Наполи не познава вкуса на поражението от старта на сезона. „Небесно-сините“ се намират на върха на класирането и още след този кръг ще имат възможността да оглавят класирането, след като Интер са временен водач с победата над Каляри в събота.

В лагера на Наполи продължава да има няколко отсъстващи футболисти в дългосрочен план. Това са Фаузи Гулам, Аркадиуш Милик и Лоренцо Тонели. Марио Руи е включен в групата срещу Удинезе, въпреки че съвсем наскоро защитника преодоля травма в глезена.

Що се отнася до Удинезе, Масимо Одо ще направи своя дебют начело на състава, след като Луиджи Делнери бе уволнен поради лоши резултати. Титулярния страж Албано Бисари е аут, което ще означава, че Симоне Скуфет ще заеме неговото място. Аут остават и контузените Емил Халфредсон и Йенс Ларсен.

Прогноза: ПП 2 @ 1.80 коефициент в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации