12.2 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Уелс – Белгия, прогноза

Уелс приема Белгия в петък вечер 12.06.2015г. от 21:45ч. и ще направи всичко за да се задържи до конкурентите си на върха във втора група на квалификациите за Евро 2016г. Преди този двубой двата отбора разделят първото място със събрани 11 точки в актива си след първите пет кръга. Белгия, която наскоро се изкачи до втората позиция в световната ранглиста на ФИФА и сега ще търси успех да затвърди позицията си в тази квалификационна група. Тимът ще бъде лишен от услугите на халфа на Манчестър Юнайтед Маруан Фелаини. Той вкара два гола при обрата от 3:1 до 4:3 срещу Франция преди броени дни. Заедно с него ще отсъства и наказаният защитник на Манчестър Сити Венсан Компани. Въпреки тези важни фигури треньора Марк Вилмотс има много опции, притежавайки един от най-силните състави в световния футбол в момента.

Уелс няма да разчита на двама свои дефанзивни играчи Бен Дейвис и Джеймс Колинс, като те ще отворят място за Джеймс Честър и Адам Матюс в отбора. В нападение за състава на Уелс вероятно ще видим Хал Робсън-Кану. Домакините са в сериозен подем и имат само една загуба в десет срещи. Прогресът при Крис Коулман е видим и Уелс има шанс да се класира за голям футболен форум за първи път от далечната 1958-ма година. Отбора на Уелс ще разчита на своята звезда Гарет Бейл да поведе съотборниците си към победата в този двубой. А към него може да прибавим и силно представящите се с националната фланелка Джо Алън и Арън Рамзи.

Световните букмейкъри предлагат най – различни варианти за залог на този мач, като коефициента за победа на Уелс се оценява на 5,00, равенството е 3,50, а успех за Белгия се приема на ставка от 1,72.

Уелс – Белгия, гледай на живо онлайн тук Efbet

Прогноза Уелс – Белгия: Белгия @ 1,72 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации