11.8 C
Ню Йорк
понеделник, май 6, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Уелс – Швейцария, Група А Евро 2020 (2021)

Уелс
12 ЮНИ | 16:00

Втория мач от Евро 2020 изправя в здрав сблъсък тимовете на Уелс и Швейцария. Двубоя от група А ще се проведе в Баку, а победата е задължителна след като Италия ясно заяви намерението си да спечели първото място.

Уелс сглоби един добър отбор, но продължава да има затруднения с реализирането на голове. Това е изненадващо при положение, че в редиците си има футболист от калибъра на Бейл, който е способен да вкарва гол след гол.

Уелсците ще започнат участието си на ЕВРО 2020 в характерния си стил, без да създават много положения за гол. Срещу тях ще е опонент, който е добре окомплектован и който ще е готов за подобно надиграване. Като цяло този мач няма да е сред най-зрелищните.

Добре помним Евро 2016, когато УЕЛС успя да стигне до полуфиналите, очаква се поредния подвиг от „драконите“ и през 2021 година. Подобно постижение обаче е трудно постижимо, имайки предвид формата на отбора и анализите, че най-добрите години за националите на УЕЛС вече са отминали.

В същия момент Швейцария е в отлична форма и в серия от шест победи. Срещу УЕЛС отбора на Петкович имат 5 победи в последните 7 мача.

По отношение на кадрови проблеми, те не липсват и в двата лагера. Вероятните стартови състави, на които ще заложат селекционерите:

Уелс: Уорд, Мефам, Родон, Дейвис, Робъртс, Алън, Ампаду, Уилямс, Бейл, Уилсън, Джеймс

Швейцария: Зомер, Елведи, Аканджи, Шер, Мбабу, Джака, Фройлер, Родригес, Шакири, Гавранович, Сеферович

Очакваме мач, в който няма да паднат повече от 2 гола.

Залози на живо

Швейцария
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации