10.4 C
Ню Йорк
събота, април 27, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Уест Бромич-Лестър – Висша Лига 10.03.2018

Уест Бромич приема Лестър в среща от 30-тия кръг на Премиерлийг. „Дроздовете“ продължават с лошите резултати, които наскоро костваха „главите“ на президентът и изпълнителният директор на клуба. Отбора от Уест Мидланс е един от сигурните изпадащи със спечелени само 20 точки от началото на кампанията. Спасителната линия трудно ще бъде преодоляна от тях в оставащите 9 кръга, като сред тях Албиън ще се изправят срещу тимове като Тотнъм и Ливърпул.

Крис Брънт и Джони Еванс остават под въпрос за предстоящото домакинство, а Насер Шадли, Джеймс Морисън, Даниел Стъридж и Гарет Бари продължават да лекуват различни контузии. Алън Пардю няма много възможности за ротации в състава и по-всяка вероятност ще видим същата единадесеторка, която игра и при загубата от Уотфорд миналия уикенд.

Лестър не познават успеха вече пет поредни кръга, като в последния от тях се спасиха с късен гол в 97-мата минута при равенството с Борнемут, а именно равенството с „черешките“ в първата част на сезона коства поста на Крейг Шекспир. „Лисиците“ е време да се завърнат към победите, макар че имат само три успеха далеч от дома този сезон. В кадрови план ситуацията се подобрява, като единствените под въпрос остават Даниел Амарти и Шинджи Оказаки. Амарти бе заменен принудително при равенството с Борнемут, а Оказаки има проблем с коляното, което ще го остави резерва.

Препоръчителен залог за Уест Бромич – Лестър:

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации