7.3 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Манчестър Сити – Манчестър Юнайтед: прогноза Англия, Висша Лига

Манчестър Сити – Манчестър Юнайтед
Англия, Висша Лига
Начало: четвъртък, 27 април 2017, 22:00 ч.
Стадион: „Итихад“, Манчестър

Манчестър Сити приема Манчестър Юнайтед в отложена дерби среща от английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 27.04.2017г. (четвъртък) от 22:00 часа българско време на Итихад Стейдиъм. Манчестър Сити е в серия от 2 поредни победи във Висшата Лига и заема 4-то място в класирането с актив от 64 точки. Във врата му обаче диша градския съперник Юнайтед, който с 3 поредни успеха за първенство възобнови шансовете си за попадане в Топ 4. Дербито в четвъртък вечер ще даде много отговори на въпросите в тази битка, в която са замесени още Ливърпул и Арсенал.

Манчестър Сити

Гражданите се простиха с шансовете си за трофей след като отпаднаха от Арсенал във ФА Къп. След мача с артилеристите с леки травми са Серхио Агуеро, Фернандиньо, Давид Силва и Джон Стоунс. Всички те обаче ще бъдат вдигнати на крака за горещия сблъсък с Юнайтед.

Габриел Жезус изглежда близо до завръщане в игра след дълго лечение на контузия, но едва ли ще го видим в игра точно в дербито. Ако Джон Стоунс не успее да се възстанови от травмата си в центъра на защитата ще видим Венсан Компани и Николас Отаменди.

Манчестър Юнайтед

Червените дяволи се наслаждават на може би най-силната си част от сезона. Момчетата на Жозе Моуриньо продължават в 1/2-финалите в Лига Европа, а битката им за Топ 4 в класирането продължава.

Златан Ибрахимович, Маркос Рохо, Хуан Мата, Крис Смолинг и Фил Джоунс са контузени в лагера на Юнайтед и пропускат мача. Пол Погба пък получи лека травма срещу Бърнли и е под въпрос за мача. На върха на атаката на Юнайтед в отсъствието на Златан Ибрахимович ще стартира младия Маркъс Рашфорд. Уейн Рууни, който отбеляза гол срещу Бърнли ще чака шанс за изява от резервната скамейка.

Манчестър Сити – Манчестър Юнайтед: Прогноза

Манчестър Сити се прости с всички шансове за трофей и първия сезон на Пеп Гуардиола начело на тима изглежда провал. Гражданите обаче могат да зарадват своите фенове с дубъл срещу градския съперник Юнайтед, а с оглед проблемите на червените дяволи с контузии смятаме, че това ще се случи.

Препоръчителен залог: Манчестър Сити@ 1.90 в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации