19.7 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Уест Бромич – Ливърпул: прогноза Англия, Висша Лига

Уест Бромич – Ливърпул
Англия, Висша Лига
Начало: неделя, 16 април 2017, 15:30 ч.
Стадион: „Дъ Хоунтърнс“, Мидландс

Уест Бромич приема Ливърпул в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 16.04.2017г. (неделя) от 15:30 часа българско време на Дъ Хоунтърнс, а главен съдия на мача ще бъде Джонатан Мос. Уест Бромич загуби домакинството си на Саутхемптън с 1:0 и остава на 8-мо място в класирането с актив от 44 точки. Ливърпул пък постигна важен обрат при гостуването на Стоук Сити и обърна от 1:0 до 1:2 за да запази 3-тото си място в класирането.

Уест Бромич

Дроздовете свалиха малко формата си в последните мачове и имат само 1 победа в последните си 6 срещи във Висшата лига. Въпреки това момчетата на Тони Пюлис правят добър сезон и най-вероятно ще запазят 8-то си място в класирането.

На фона на лошата форма на Уест Бромич, в състава няма проблеми с контузени и наказани футболисти. Клаудио Якоб се надява да се завърне в средата на терена след като загуби титулярното си място за сметка на Джейк Ливърмор. Крис Брънт пък се очаква да стартира за сметка на Насер Шадли, който разочарова с изявите си в последно време.

Ливърпул

Мърсисайдци са все по-близо до място в Топ 4 и участие в Шампионската Лига наесен. За целта, момчетата на Юрген Клоп трябва да продължат доброто си представяне и да затвърдят на Дъ Хоунтърнс победата над корави Стоук Сити.

Роберто Фирмино и Фелипе Коутиньо, които останаха на скамейката срещу грънчарите, този път ще стартират мача. Адам Лалана, Джордън Хендерсън и Садио Мане са основните футболисти в състава на Ливърпул, които лекуват контузии и пропускат мача. Както и преди седмица, Юрген Клоп ще заложи на схема 3-4-3, като Рагнар Клаван, Жоел Матип и Деян Ловрен ще бъде триото отзад. Дивок Ориги пък ще продължи да води атаката на червените.

Уест Бромич – Ливърпул: Прогноза

Уест Бромич показва регрес в представянето си и показва трудности. Ливърпул пък ще бъде крайно мотивиран да спечели един от най-трудните си мачове до края на сезона. Успех на Дъ Хоунтърнс ще бъде голяма крачка към целта пред червените и смятаме, че те няма да сгрешат.

Препоръчителен залог: Ливърпул@ 1.91 в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации