Уест Бромич – Манчестър Юнайтед, Висша Лига, събота – 17 декември

Уест Бромич и Манчестър Юнайтед излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 17.12.2016г. (събота) от 19:30 часа българско време на стадион Дъ Хоунтърнс, а главен съдия на мача ще бъде Антъни Тейлър.

Уест Бромич победи с 3:1 Суонзи през седмицата. Така дроздовете се възстановиха от поражението от Челси преди седмица и се намират в серия от 4 успеха в последните си 6 мача. Добрата форма на Уест Бромич изкачи отбора на 7-мо място в класирането с актив от 23 точки.

Джони Еванс не взе участие в срещата със Суонзи заради контузия. Опитния бранител е под въпрос и за двубоя с бившия си тим и ако не успее да се възстанови навреме партньор на Гарет МакАули в центъра на защитата ще бъде друг ветеран – Йонас Олсон. Сайдо Бераино и Боаз Майхил са другите контузени в лагера на дроздовете. С оглед добрата форма на Уест Бромич, Тони Пюлис едва ли ще прави сериозни промени в състава си.

Манчестър Юнайтед измъкна победа с 2:1 при гостуването си на Кристъл Палас. Гол в последната минута на Златан Ибрахимович донесе втори пореден успех за червените дяволи във Висшата Лига. Манчестър Юнайтед остава на 6-то място в класирането с актив от 27 точки, но вече съвсем близо до Топ 4.

Крис Смолинг, Ерик Байли и Хенрик Мхитарян пропускат гостуването на Уест Бромич заради контузии. Антонио Валенсия, който изтърпя наказание от 1 среща се завръща в състава и ще стартира на десния бек. Антони Марсиал не пътува с отбора за мача с Кристъл Палас, но сега се очаква да попадне в стартовите единадесет на Жозе Моуриньо. Тази промяна може да остави Уейн Рууни на резервната скамейка за пореден път през този сезон.

Уест Бромич се намира в страхотна форма и няма да се даде лесно на Манчестър Юнайтед. Отборът на Тони Пюлис играе много подредено в защита и едва ли ще даде много шансове на червените дяволи. Много е вероятно да видим малко голове на Дъ Хоунтърнс в събота вечер.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Под 2.5 гола @ 1.77 Efbet.com