9.4 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Уест Бромич – Уест Хям, (17-09-2016)

Уест Бромич и Уест Хям излизат един срещу друг в среща от петия кръг на Премиершип. Двубоя на стадион „Дъ Хоутърнс“ е от 17:00 часа днес.

Уест Бромич не записаха блестящо участие в предходната кампания, като се отличиха като един от отборите с най-слабо нападение, отстъпващ място само на изпадналият в Чемпиъншип тим на Астън Вила. През новия сезон ситуацията не се е променила много и за изминалите четири кръга от надпреварата, „дроздовете“ регистрираха само две попадения.

Проблема е, че в състава на Пюлис просто няма изявен голмайстор и по-всичко личи, че Уест Бромич тази година ще се борят за оцеляване в елита.

Уест Бромич е фаворит в тази среща, макар че това е малко странно, тъй като Уест Хям са доста корав тим, макар че статистически двата отбора да са в момента на едно ниво, но не трябва да забравяме, че „чуковете“ са изключително опасни далеч от дома, като доказателство за това е победата им като гости в изминалия сезон на отбори като Арсенал, Ливърпул и Ман Сити.

Уест Хям стартираха новия сезон с тежки мачове, особено гостуванията им, но днес срещу Уест Бромич е напълно възможно да запишат победа, която не би трябвало да ги затрудни много.

Прогноза Уест Бромич – Уест Хям: 2 при 2.70 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации