5.8 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Уест Хям – Арсенал, Висша Лига, събота – 03 декември

Уест Хям и Арсенал излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 03.12.2016г. (събота) от 19:30 часа българско време на Лондон Стейдиъм, а главен съдия на мача ще бъде Крейг Поусън.

Уест Хям стигна до равенство 1:1 при гостуването си на Манчестър Юнайтед преди седмица. Въпреки точката спечелена срещу червените дяволи, чуковете остават на 16-то място в класирането без победа в последните си 4 мача във Висшата Лига. През седмицата момчетата на Славен Билич отпаднаха и от турнира за Купата на Лигата след като този път загубиха на Олд Трафорд с 4:1. В срещата с Арсенал, Уест Хям ще търси завръщане на победния път и изкачване в класирането далеч от опасната зона, в която е отбора.

Гьокхан Торе, Сам Бирам, Диафра Сако пропускат мача заради контузии. Под въпрос също заради травми са и важни играчи като Микаел Антонио и Аарън Кресуел. Добра новина за Славен Билич е завръщането в състава след контузия на Артур Масуаку. Марк Ноубъл получи почивка през седмицата и сега ще се завърне в титулярния състав. Капитана на Уест Хям ще стартира в средата на терена където ще си партнира с Шейку Куяте.

Арсенал спечели с 3:1 срещу Борнемут преди седмица. Така артилеристите запазиха изоставането си до върха на 3 точки и могат да се похвалят със серия от 12 мача без загуба във Висшата Лига. През седмицата, Арсенал отпадна от турнира за Купата на Лигата, след като с голяма част от резервите загуби от Саутхемптън с 0:2 на своя Емиратс. Сега пред момчетата на Арсен Венгер предстои лондонско дерби, което се очаква с голям интерес.

Пер Мертезакер, Дани Уелбек, Чуба Акпом, Ектор Белерин, Санти Касорла и Матьо Дебюши пропускат гостуването на Уест Хям заради травми. Оливие Жиру също има здравословен проблем, но ще бъде вдигнат на крака за двубоя. Въпреки слабия мач, който изигра през седмицата срещу Саутхемптън, Карл Дженкинсън ще стартира на десния бек тъй като е без алтернатива заради контузиите на Дебюши и Белерин.

Уест Хям ще се хвърли здраво в тази среща, тъй като изостана доста в класирането. Арсенал го чака трудно дерби срещу чуковете и очакваме да има проблеми на Лондон Стейдиъм въпреки добрата си форма във Висшата Лига.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Уест Хям или Равен @ 2.10 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации