6.9 C
Ню Йорк
събота, април 27, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Уест Хям – Астън Вила (17 март 2024)

Топ коефициенти за двубоя + допълнителни опции за залог

Предстои поредния сблъсък във Висшата лига преди паузата за международните срещи, като главната сцена ще бъде Лондон Стейдиъм, където Уест Хям приема Астън Вила. След впечатляващи победи в плейофите на Лига Европа, двата отбора се завръщат към домашните си ангажименти изпълнени с увереност. Уест Хям разгроми Фрайбург с убедителното 5:0, демонстрирайки своята мощ в предни позиции, докато Астън Вила се наложи с 4-0 над Аякс, подчертавайки също своите възможности в атакуващ план.

Уест Хям влиза в мача в добро настроение, което се дължи освен на триумфа в Лига Европа и на устойчивото им представяне във Висшата лига срещу Бърнли. Дейвид Мойс отново ще се възползва от атакуващия стил на отбора си, като основните лица в тази насока ще бъдат футболисти като Мохамед Кудус и Лукас Пакета. Въпреки, че се сблъскват със силен съперник, Уест Хям няма да отстъпи лесно у дома.

Астън Вила постигна важна победа срещу Аякс в Лига Европа, но пък загубиха в последния си мач в първенството срещу Тотнъм, което ги накара да се притесняват за своето място в Топ  4. Срещу Уест Хям, Астън Вила ще опита да се възползва от евентуалните липси в състава на домакините, за да се върне с необходимите три точки.

Прогноза: Победа за Астън Вила

Powered by
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
предишна статия
Следваща статия
- Реклама -

Последни публикации