18.2 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Уест Хям – Домжале, прогноза (04.08.2016)

Днес от 21:45 часа ще се изиграе срещата реванш между отборите на Уест Хям и Домжале. Двубоя е от третия квалификационен кръг на турнира Лига Европа. Фаворит да продължат напред в турнира несъмнено са Домжале, които си спечелиха комфортно предимство в първата среща в Словения с победа 1-2.

Уест Хям изигра доста слаб мач, и както се очакваше не се представиха в най-добрата си светлина. Напоследък в отбора има сериозна криза, а и в Лига Европа „чуковете“ не се представят никак добре. В предходното издание на турнира, Уест Хям успяха да победят само посредствени отбори като Луситанос от Андора и малтийския Биркиркара, след което отпаднаха от Астра Гюргево. Днес дори на собствен терен едва ли ще ни изненадат с играта си, като твърде вероятно е отново да станем свидетели на победа от страна на Домжале.

Домжале изиграха два кръга от надпреварата и се намират в доста по-добра игрова форма. Срещу Уест Хям в първия мач нямаха никакви проблеми, макар и един от головете да бе от дузпа, но пък и единственият гол на Уест Хям падна по същия начин. Като домакини, словенците си спечелиха и двата мача досега, остава да запишат едно равенство в тази среща и без проблеми да продължат напред.

Уест Хям записаха едва една победа за изминалите шест мача, като трябва да отбележим, че в две от срещите бяха надиграни категорично с по 3-0.

Прогноза: Победа за Домжале с +1.5 Азиатски хендикап @ 2.00 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации