9.9 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Уест Хям – Кристъл Палас (14 яну 2017) прогноза, Висша Лига

Уест Хям и Кристъл Палас излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 14.01.2017г. (събота) от 17:00 часа българско време на Лондон Стейдиъм, а главен съдия на мача ще бъде Нил Суорбик.

Уест Хям се сбогува с турнира за ФА Къп след тежка загуба с 0:5 у дома от Манчестър Сити. Във Висшата Лига чуковете са в серия от 2 поредни поражения, които им отреждат 13-то място в класирането с актив от 22 точки. Уест Хям ще се опита да спре лошата поредица срещу друг отбор в слаба форма – Кристъл Палас.

Славен Билич продължава да има сериозни проблеми с контузени играчи. Мача с Палас пропускат Гьокхан Торе, Диафра Сако, Артур Масуаку, Алваро Арбелоа, Сам Бирам, Джеймс Колинс и Рийс Оксфорд. Микаил Антонио също има лек проблем и е под въпрос за мача, а Шейку Куяте и Андре Аю ще участват в турнира за Купата на Африканските нации. Димитри Пайе пък заяви, че не иска да играе вече за Уест Хям и отказа да тренира с отбора. Така французина най-вероятно ще си уреди трансфер и вече няма да го видим с екипа на чуковете.

Кристъл Палас не успя да победи Болтън (0:0) като гост във ФА Къп и ще се наложи да преиграва. Големия проблем пред орлите обаче е лошата форма във Висшата Лига. Въпреки назначението на Сам Алърдайс, Палас има 2 поредни загуби и се намира на 17-то място в класирането с актив от 16 точки.

Не по-малко проблеми има и в лагера на орлите. Бакари Сако и Вилфред Заха ще участват в турнира за Купата на Африканските нации и няма да ги видим срещу Уест Хям. Папе Суаре, Джонатан Бентеке, Конър Уикъм, Стив Манданда, Джеймс МакАртър и Уейн Хенеси са контузени. Лека травма има и Кристиан Бентеке, но тарана ще стисне зъби и ще поведе атаката на Палас на Лондон Стейдиъм.

Уест Хям има огромни проблеми на своя стадион през този сезон. Мача е много по-важен за отбора на Кристъл Палас, който ще бъде много по-мотивиран. С оглед на това очакваме гостите водени от Сам Алърдайс да не загубят на Лондон Стейдиъм.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Равен или Кристъл Палас @ 1.80 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации