13.2 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Уест Хям – Лестър: превю и прогнози за мача

Уест Хям – Лестър
Англия, Висша Лига
Начало: събота, 18-ти март 2017, 17:00
Стадион: Лондон Стейдиъм

Лестър буквално са във възход след като Шекспир пое временно ролята на старши треньор. Стимулирани от страхотната победа над Севиля през седмицата в Шампионска лига, надеждите на „лисиците“ за пореден успех са големи. Дори и като гости в Лондон, шампионите няма да се поколебаят да запишат трета поредна победа в Премиершип, с което да се отдалечат от опасната зона и да зарадват екзалтираната си публика.

Домакините от Уест Хям се намират в средата на таблицата, но настроението при „чуковете“ е противно на това в Лестър. Отбора на Славен Билич вече четири поредни кръга не познават вкуса на победата, а последните два кръга съвсем съкрушиха психиката на футболистите. Първо Челси им откраднаха точката в самия край на срещата, а след това се появи Борнемут, който сякаш от нищото им наниза хеттрик.

За да се преместят в златната среда, Уест Хям ще трябва да спечели трите точки в този мач, но едва ли момчетата на Шекспир са на това мнение. Под ръководството на Шекспир Лестър успяха да спечелят всичките си три срещи във всички турнири, като една от тях бе решаваща и ги изпрати до 1/4 финалите на Шампионска лига, нещо историческо за отбора. Шампионска лига е едно, но Лестър трябва внимателно да се гледат и във Висшата лига, където само три точки ги делят от зоната на изпадащите и ще е истински позор от шампион в един момент, да се окажат изпаднали от елита на англииския футбол.

Уест Хям – Лестър: Един срещу друг

Уест Хям и Лестър се познават отлично, като са изиграли по-между си над 80 мача, в които „чуковете“ доминират в едва няколко процента в победите. Лестър нямат загуба от Уест Хям в последните пет мача в лигата, като от тях победиха в 4 и веднъж завършиха наравно. Последната загуба на „лисиците“ от Уест Хям идва в края на 2014 година в Лондон с 2-0. По рано през сезона Лестър победи Уест Хям с 1-0 у дома, което е една от малкото радости, които донесоха на феновете си.

Уест Хям – Лестър Сити: Прогноза

Домакините не са в никак добра форма. Със само една победа за последните пет мача, отбора трудно ще се справи с „емоцията“ Лестър. От както Шекспир пое ръководството победната серия на гостите не прекъсва, поради което очакваме отново победа с поне два гола разлика!

Уест Хем – Лестър Сити: Препоръчителен залог

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации