9.2 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Уест Хям – Манчестър Сити (01 фев 2017) прогноза, Висша Лига

Уест Хям и Манчестър Сити излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 01.02.2017г. (сряда) от 21:45 часа българско време на Лондон Стейдиъм, а главен съдия на мача ще бъде Кевин Френд.

Уест Хям не игра през уикенда, тъй като по-рано през сезона отпадна от ФА Къп след загуба от предстоящия си съперник – Манчестър Сити. Във Висшата Лига, чуковете подобриха представянето си и записаха две поредни победи, които ги изкачиха 10-то място в класирането с актив от 28 точки. Феновете на отбора се надяват добрата серия да продължи и срещу един от кандидатите за титлата.

Драмата с Димитри Пайе вече приключи и французина вече официално се завърна в родината си където подписа с Олимпик Марсилия. Така Мануел Ланзини ще продължи да действа в ролята си на втори нападател зад Анди Каръл. Шейку Куяте се завърна от  Купата на Африка, докато Андре Аю продължава участието си в турнира и няма да е на разположение на Славен Билич. Дебют за Уест Хям се очаква да запише новото попълнение Жозе Фонте, който ще заеме мястото в центъра на защитата на контузения Анджело Огбона. Останалите с травми в лагера на чуковете са Диафра Сако, Гьокхан Торе и Артур Масуаку. Новото попълнение Робърт Снодграс, както и капитана на Уест Хям – Марк Ноубъл също имат здравословни проблеми и са под въпрос за мача.

Манчестър Сити продължава напред в ФА Къп след успех с 3:0 като гост на Кристъл Палас през уикенда. Във Висшата Лига обаче гражданите изостанаха от лидера Челси на 12 точки, като се намират на 4-тото място в класирането. Гостуването на Уест Хям изглежда задължително за печелене за момчетата на Пеп Гуардиола.

В мача с Палас през уикенда, Венсан Компани се появи в игра за пръв път от месец ноември насам и записа пълни 90 минути. Капитана на Манчестър Сити обаче ще остане резерва на Лондон Стейдиъм за сметка на Джон Стоунс, който ще действа редом до Николас Отаменди в центъра на защитата. Новото попълнение на гражданите – Габриел Жезус получи контузия през уикенда и е под въпрос за мача. Илкай Гюндоган е трайно контузен в състава на Манчестър Сити, докато след наказание от 4 мача в игра може да се завърне бразилеца Фернандиньо.

Само преди около месец Манчестър Сити спечели тук с 5:0. Въпреки добрата форма на Уест Хям във Висшата Лига, чуковете трудно ще се противопоставят на гражданите, които са притиснати до стената и ще търсят задължителен успех на Лондон Стейдиъм.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Манчестър Сити @ 1.57 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации