10.4 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Уест Хям – Ман Юнайтед Прогноза (05-12-2020)

Прогноза за Уест Хям - Ман Юнайтед

ФК Уест Хям, Чуковете
Уест Хям
05 дек 2020
Англия, Висша лига
ФК Манчестър Юнайтед
Ман Юнайтед

Уест Хям се изкачи до 5-то място в таблицата и вече гледа с пълна сила към утвърждаването си в тази част. Много трудно ще е за момчетата на Дейвид Мойс да задържат позицията си, тъй като много рядко се доближаваха до подобно върхово равнище през последните години.

Този отбор се наслади на огромен прогрес, като вече започват да се виждат резултатите от съвършеното от шотландския му мениджър. Когато той пое тима, просто играта в отбрана беше покъртителна, а инкасирането на голове беше нещо задължително.

Манчестър Юнайтед все още не е способен да се завърне на познатото ниво. Точно когато изглежда, че има някакъв възход в редиците, идват най-големите провали. След като спечели във визитата си на ПСЖ, отборът на Солскяер се доближи страшно много до преодоляването на груповата фаза. Не след дълго дойдоха шумните поражения за него, отстъпвайки на Башакшехир и ПСЖ в ответния мач. Така само няколко дни след съперничеството си с Уест Хям Ман Юнайтед ще има визита на РБ Лайпциг, която ще реши и изхода от групата.

Юнайтед ще е много разколебан в този спор с коварния тим на Мойс, като за сетен път няма да се справи с него.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации