10.7 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Уест Хям – Стоук Сити, Висша Лига, събота – 05 ноември

Уест Хям и Стоук Сити излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 05.11.2016г. (събота) от 17:00 часа българско време на Лондон Стейдиъм, а главен съдия на мача ще бъде Андре Маринър.

Уест Хям загуби гостуването си на Евертън с 2:0 преди седмица. Така чуковете прекъснаха серия от 2 поредни победи във Висшата Лига и общо 3 мача без загуба и отново се доближиха до зоната на изпадащите – 17-то място с актив от 10 точки. Срещу Стоук Сити, момчетата на Славен Билич ще търсят завръщане на победния път и изкачване в класирането.

Артур Масуаку, Гьокхан Торе, Анди Керъл, Сам Бирам и Диафра Сако пропускат предстоящия мач заради контузии. Уинстън Рийд пък е наказан и неговото място в центъра на защитата ще заеме Джеймс Колинс. Лошата форма на Симоне Дзадза му осигури място на пейката срещу Евертън, а на върха на атаката действаше универсалния Микел Антонио. Сега най-вероятно в нападение ще действа Андре Аю, който наскоро се възстанови от контузия.

Стоук Сити спечели с 3:1 срещу Суонзи в понеделник. Това бе 3-ти пореден успех за грънчарите във Висшата Лига, който ги изкачи на 12-то място в класирането с актив от 12 точки. Така момчетата на Марк Хюз идват в приповдигнато самочувствие на Лондон Стейдиъм и ще търсят нова победа срещу колебливия тим на Уест Хям.

Срещу чуковете, Стоук Сити ще бъде без един от най-добрите си футболисти – Марко Арнаутович. Австрийския нападател е наказан и това ще отвори шанс за изява за Боян Къркич. Под въпрос за срещата пък е голямата звезда на Стоук Сити – Джердан Шакири, който е с лека травма. Мача пропускат трайно контузените Стивън Айрланд, Ибрахим Афелай и Глен Джонсън.

Уест Хям и Стоук Сити стабилизираха представянето си след лошия старт на сезона. Двата тима изглеждат много равностойни и смятаме, че трудно ще се победят на Лондон Стейдиъм в съботния следобед.

вземи си бонуса още сегаУест Хям – Стоук СитиРавенство @ 3.40 коефициент Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации