10.1 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Уест Хям с Пайе срещу Уотфорд в събота

Отбора на Уест Хям ще излезе срещу Уотфорд тази събота с участието на голямата си звезда в състава – французина Дмитри Пайе. Уест Хям и Уотфорд ще играят в среща от четвъртия кръг на Премиершип. Двубоя е от 17:00 часа българско време в събота, 10 септември. За изминалите три кръга Уест Хям спечелиха три точки при единственото си домакинство, а Уотфорд само една.

В този четвърти кръг Уест Хям ще е за втори път домакин, като очакванията са за победа на „чуковете“. Старши треньора Славен Билич по всичко личи, че ще пусне накрая френския национал Пайе като титуляр срещу Уотфорд. Французина получи малко по-голяма почивка заради Евро 2016, но вече е готов да заеме титулярната си позиция. Дмитри се включи в новата кампания единствено в мача срещу Челси, но си личеше, че тогава не бе готов. Заедно с Пайе, възстановен от контузия вече е и Мануел Ланцини, който също ще стартира като титуляр срещу Уотфорд.

В 12 от последните 13 срещи от Премиершип с участието на Уест Хям крайния резултат е над 2,5 гола. Уест Хям остават непобедени в 17 от последните им 18 домакинства. Уест Хям успяха да вкарат по поне два гола в пет от последните им шест мача в Премиершип.

Уотфорд нямат победа вече шест поредни мача в Премиершип, но успяват да вкарат поне 2 гола в 7 от последните си 8 срещи в първенството.

Футболни прогнози за Уест Хям – Уотфорд:

  • Победа за Уест Хям при 1,80 коефициент Efbet
  • Над 2,5 гола при 1,85 коефициент Efbet
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации