9.1 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Уест Хям – Тотнъм Превю и Прогнози

Висша Лига на Англия прогнозиУест Хям – Тотнъм
Англия, Висша Лига
Начало: събота, 20 окт 2018, 17:00
Стадион: „Олимпийски“, Лондон

Чуковете са домакин на Тотнъм в един от най-интересните мачове от Премиър Лийг този уикенд. Уест Хям определено е във възход, записвайки три мача без загуба след драматичния старт на първенството. Преди международната почивка отбора отново загуби, но определено загатна за възможностите си, след като имаше три тежки сблъсъка – срещу Ман Юнайтед, Челси и Евертън, и не загуби в нито един от тях.

Гледай Уест Хям – Тотнъм, събота, 20 окт 2018, от 17:00 ч.

У дома отбора е най-силен, което демонстрираха наскоро срещу Челси и Манчестър Юнайтед. Футболистите на Мануел Пелегрини определено се „събудиха“ и докато в първите четири кръга едва успяваха да вкарат по гол, то само в последните четири мача вкараха цели шест.

Тотнъм се радва на добра програма, вследствие на която отбора се завърна към победния си ход и е в серия от три поредни победи. „Шпорите“ са пети във временното класиране, с равен брой точки с четвъртия Арсенал, но с един гол по лоша голова разлика. До лидерите в таблицата ги делят само две точки, пасив, който е напълно преодолим за Маурисио Почетино и компания.

Хари Кейн е единствения под въпрос в лагера на Тотнъм, но Почетино няма да позволи „острието“ да пропусне този мач.

Уест Хям – Тотнъм (H2H)

Последната среща между Уест Хям и Тотнъм бе през януари месец тази година, и завърши наравно 1-1. В последните три сблъсъка между тях налице бе опцията Гол/Гол, а този мач от януари е единствения в последните пет завършил наравно.

Уест Хям – Тотнъм Прогнози

Уест Хям има най-големи шансове за точки у дома, но това не значи, че ще успеят да се справят с бруталната мощ, която ще ги връхлети от страна на Тотнъм. Все пак „чуковете“ имат достатъчно възможности поне да отвърнат в този двубой и ще го направят.

  • И двата отбора да отбележат гол – ДА @ 1.61 в efbet
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации