7.7 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Уест Хям – Тотнъм: футболни прогнози и анализ (05 май 2017)

Уест Хям – Тотнъм

С интересно лондонско дерби стартира кръга в Англия. В петък вечер на Лондон Стейдиъм един срещу друг ще видим отборите на Уест Хям и Тотнъм. Шпорите продължават битката си за титлата, като изостават на 4 точки от лидера Челси. Чуковете пък трябва да спечелят още някоя и друга точка за да не се намесят в битката за оцеляване.

Уест Хям навъртя 3 поредни ремита във Висшата Лига и събра 39 точки. Сезона за момчетата на Славен Билич е разочароващ, но победа в дербито на Лондон може да зарадва феновете на тима.

Анджело Огбона, Педро Обианг и Микел Антонио са с травми и пропускат мача. Леки контузии мъчат и Анди Керъл, Диафра Сако и Артур Масуаку, които остават под въпрос. Очакванията са Славен Билич да заложи на единадесеторката измъкнала 0:0 при гостуването на Стоук Сити преди седмица. Така в нападение нов шанс може да получат аржентинеца Джонатан Калери и Андре Аю, който лекува контузия почти през целия сезон.

Тотнъм спечели дербито с Арсенал преди седмица и продължава страхотното си представяне през този сезон. Въпреки, че шансовете на шпорите за титлата са минимални предвид аванса на Челси от 4 точки и леката програма на сините, шпорите ще се опитат да продължат силната си серия.

Ерик Ламела, Хари Уинкс, Камерън Картър-Викърс и Дани Роуз са контузените в лагера на Тотнъм. Маурисио Почетино няма никакви намерения да прави промени в своя състав, който победи Арсенал преди седмица. Това означава, че нов шанс за изява по дясното крило ще получи Сон Хюн Мин, а като десен бек ще действа Киерън Трипиър. На левия фланг на защитата пък с оглед отсъствието на Дани Роуз без конкуренция е Бен Дейвис.

Тотнъм ще продължи да притиска лидера Челси с представянето си. Успех на шпорите ще съкрати преднината на сините на 1 точка преди мача им в понеделник. С оглед на това момчетата на Маурсио Почетино ще са много амбицирани да вземат трите точки на терена на градския си съперник – Уест Хям.

Прогноза: Тотнъм @ 1.40 коефициент в Be365 + 100 лв. бонус

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации