5.8 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Уест Хям ще се справи със Съндърланд

Уест Хям приема Съндърланд на Болейн Граунд в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя е с начален час 14:45 часа в събота – 27.02.2016г., а главен съдия на мача ще бъде Майк Дийн.

Уест Хям записа впечатляваща победа с 5:1 срещу Блекбърн в турнира за ФА Къп. В първенството чуковете се представят на приливи и отливи в последно време, но поддържат добро темпо в борбата за участие в Европа. Шейку Куяте обжалва червения си картон, който получи срещу Блекбърн и ще бъде на линия в двубоя срещу Съндърланд. Славен Билич няма да може да разчита на контузените Диафра Сако, Уинстън Рийд, Джеймс Томкинс, Джоуи О’Брайън, Анди Керъл и Енер Валенсия. В отсъствието на последните двама, като титуляр в центъра на атаката ще започне новото попълнение Емануел Еменике. На десния бек на защитата на чуковете пък ще стартира друг нов футболист – привлечения от Лийдс Сам Бирам.

Съндърланд спечели изключително важна победа в последния кръг срещу Манчестър Юнайтед с 2:1. Въпреки нея черните котки остават в зоната на изпадащите, но вече със съвсем реални шансове да се измъкнат от нея в следващите кръгове. За целта опитния мениджър на Съндърланд – Сам Алърдайс ще търси поне точка от гостуването на бившия си отбор – Уест Хям. На Болейн Граунд заради травми с екипа на Съндърланд няма да видим Себастиан Ларсон, Дънкън Уатмор, Юнес Кабул, Били Джоунс, Джърмейн Ленс и Ян Кихоф. Последния се утвърди като ключов халф в схемата на черните котки след трансфера си през зимата от Байерн Мюнхен. Неговото място пред защитата на Съндърланд ще заеме Джак Родуел. Джърмейн Ленс пък ще бъде заменен от Даме Н’Дойе по дясното крило, а останалите титуляри ще бъдат същите победили Манчестър Юнайтед преди 2 седмици.

Въпреки добрия резултат, който Съндърланд записа в последния кръг, смятаме че черните котки ще имат проблеми на Болейн Граунд. Уест Хям играе хубав футбол и подкрепян от своите фенове е много стабилен и безпощаден у дома.

Прогноза Уест Хям – Съндърланд: Уест Хям@ 1.90 коефициент Заложи в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации